|

Få bättre plats under sommaren med ett minilager

Att lagra vinterkläder och utrustning i ett minilager under sommaren är ett bra sätt att få mer utrymme hemma samtidigt som du skyddar dina saker mot skador.

Vintern kan vara en underbar tid, men om du är som oss ser du kanske fram emot varmare tider.

Även om vintern kan vara väldigt mysig med brasor, varm choklad, tjocka tröjor och mjuka filtar kan det vara svårt att få plats med allt som vintern kräver under säsongen. Det kan lätt kännas som om sakerna tar över hemmet.

Denna känsla förstärks ännu mer när du börjar sikta in dig på sommarsäsongen, och det som vanligtvis skapar god vinterstämning skapar inte längre samma stämning under sommaren.

Säsongsförvaring av vintern

Detta är anledningen till att det är vanligt att packa undan vintern. De flesta av oss packar undan vinterutrustningen, packar vintergarderoben i förrådet och tar fram sommargarderoben. Först när graderna börjar sjunka igen låter vi vintern titta fram igen.

Om du vill stuva undan vintern ordentligt, på ett tryggt och förmånligt sätt, kan det vara smart att använda ett minilager.

Här är några skäl till att det kan vara smart att säsongsförvara vintern:

  • Här blir det verkligen ”out of sight, out of mind”, så att du kan njuta extra mycket av sommaren.
  • Du frigör utrymme i ditt hem, vilket ger dig bättre plats för det du verkligen vill ha eller för sommaren som närmar sig med stormsteg.
  • Ett minilager skyddar din utrustning: Medan det är vanligt att använda förrådet eller trycka saker längst bak i garderoben eller vrår som är lediga, kan det lätt hända att utrustningen inte tas lika väl om hand som den borde i processen. Ett minilager hjälper dig att ta hand om och skydda utrustningen på ett bra sätt så att den håller längre.
  • Du sparar pengar genom att ta hand om den dyra vinterutrustningen, eftersom du slipper köpa nytt.
  • Lätt tillgänglighet. Våra anläggningar finns i flera städer och olika delar av staden. Du kan därför lagra dina saker nära dig och få enkel åtkomst till dem om du skulle behöva dem.
  • Du får bättre plats till sommaren: Genom att använda minilager under vinter- och sommarsäsongen blir det lättare att få plats med saker som är lämpliga för varje säsong utan att det går ut över utrymmet i ditt hem. Plötsligt kan du få plats med sommarmöbler, uppblåsbar pool, snorkelutrustning och grillutrustning utan problem.
  • Du hyr bara det utrymme du behöver. Hos oss kan du hyra minilager i olika storlekar så att du kan anpassa storleken efter dina behov. Det är också enkelt att byta storlek om du plötsligt får fler eller färre saker.

Sammanfattningsvis

Säsongsförvaring av vinterutrustning kan vara en bra lösning för dig som vill få bättre utrymme, ta extra väl hand om vinterkläder och vinterutrustning, samtidigt som du har fler saker anpassade till årstiden du är i. Om du inte har tänkt på att använda minilager tidigare kan säsongsförvaring vara en bra start som ger många fördelar i din vardag, oavsett vilken säsong du befinner dig i.

Låt inte vinterutrustningen ta över ditt hem. Med säsongsförvaring kan du njuta av sommaren extra mycket och slippa tänka på vintern innan du faktiskt behöver göra det.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information om våra förrådstjänster och hur vi kan hjälpa dig att förvara vintern på ett säkert och fördelaktigt sätt.

Du kan alltid ringa oss: 0200 22 50 70 eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Hoppas att tipsen varit till hjälp!

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.