Hur man brukar ytan i förrådet på bästa sätt

Nu på tur står en som varit i förrådsbranschen längst, vår kära Site Manager Annika som är anläggningschef i Västberga. Vi ställde frågan

– Hur ska man bruka ytan i sitt förråd på bästa sätt?

Bruka ytan i förrådet

Placera ditt bohag på bästa sätt

När man flyttar in allt i sitt förråd för första gången jag brukar jag rekommendera att man tänker till vad som skall vara längst fram i förrådet, för lättast tillgång Man vet nämligen aldrig när man behöver ha åtgång till vissa prylar man förvarar eller hur länge det blir man har sitt förråd. För man vill aldrig stå där och behöva riva ner hela förrådet för man letar efter ett par skor som sitt barn behöver till skolresan.

Höjden finns

Något som lätt glöms är höjden av ett förråd. Man kan väldigt lätt stapla stora prylar så som en säng mot ena väggen och använda höjden till sin fördel och på så sätt få plats med mycket mer i förrådet. Du kan även ta bort benen på ditt bord och placera skivan längst väggen och plasta runt benen så dom får plats vid en kant i förrådet.

Kartonger är effektivt och smart

Paketera så mycket det bara går i kartonger och skriv på varje kartong vad för innehåll det har, sedan har ni den sidan utåt så man kan läsa vad som finns i varje kartong.

Att ha en massa påsar och dylikt gör det krångligt och svårare att veta vad som är vad. Utöver detta så ger kartonger stabilititet samt att du kan stapla kartonger lättare och på så sätt få in mer i förrådet. Skulle du tro mig ifall jag sa att du får plats med ca 30 kartonger i en 3km2 förråd? Det går ifall du använder flyttkartonger.

Pallplast ska inte underskattas

Ett av mina favorit material att använda är just pallplast, det är suveränt att använda för att skydda textil och möbler men något det också kan användas för är att hålla byråar och skåp i skick så inte hyllplanen flyger ut vilket kommer att underlätta flyttprocessen oerhört mycket då dom blir greppvänliga och inte lika vingliga. Sen att du såklart kan använda dig av plasten för att hålla flera föremål på plats, så som bordsbenen i exemplet ovan.

Om Annika

I Västberga anläggning får du träffa den godhjärtade Annika, hon är en av våra mest erfarna site managers, med många år på nacken så är hon en av dom med störst branschvana i City Self-Storage.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA