Hur man brukar ytan i förrådet på bästa sätt

Nu på tur står en som varit i förrådsbranschen längst, vår kära Site Manager Annika som är anläggningschef i Västberga. Vi ställde frågan

– Hur ska man bruka ytan i sitt förråd på bästa sätt?

Bruka ytan i förrådet

Placera ditt bohag på bästa sätt

När man flyttar in allt i sitt förråd för första gången jag brukar jag rekommendera att man tänker till vad som skall vara längst fram i förrådet, för lättast tillgång Man vet nämligen aldrig när man behöver ha åtgång till vissa prylar man förvarar eller hur länge det blir man har sitt förråd. För man vill aldrig stå där och behöva riva ner hela förrådet för man letar efter ett par skor som sitt barn behöver till skolresan.

Höjden finns

Något som lätt glöms är höjden av ett förråd. Man kan väldigt lätt stapla stora prylar så som en säng mot ena väggen och använda höjden till sin fördel och på så sätt få plats med mycket mer i förrådet. Du kan även ta bort benen på ditt bord och placera skivan längst väggen och plasta runt benen så dom får plats vid en kant i förrådet.

Kartonger är effektivt och smart

Paketera så mycket det bara går i kartonger och skriv på varje kartong vad för innehåll det har, sedan har ni den sidan utåt så man kan läsa vad som finns i varje kartong.

Att ha en massa påsar och dylikt gör det krångligt och svårare att veta vad som är vad. Utöver detta så ger kartonger stabilititet samt att du kan stapla kartonger lättare och på så sätt få in mer i förrådet. Skulle du tro mig ifall jag sa att du får plats med ca 30 kartonger i en 3km2 förråd? Det går ifall du använder flyttkartonger.

Pallplast ska inte underskattas

Ett av mina favorit material att använda är just pallplast, det är suveränt att använda för att skydda textil och möbler men något det också kan användas för är att hålla byråar och skåp i skick så inte hyllplanen flyger ut vilket kommer att underlätta flyttprocessen oerhört mycket då dom blir greppvänliga och inte lika vingliga. Sen att du såklart kan använda dig av plasten för att hålla flera föremål på plats, så som bordsbenen i exemplet ovan.

Om Annika

I Västberga anläggning får du träffa den godhjärtade Annika, hon är en av våra mest erfarna site managers, med många år på nacken så är hon en av dom med störst branschvana i City Self-Storage.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA