Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Cykelförvaring

Cykelförvaringstips

Cykelförvaring utomhus

Skydda sadeln från regn och smuts, det är inte kul att sätta sig på en smutsig och blöt cykel när man ska någonstans. Det finns speciella skydd, annars så funkar även en vanlig plastpåse.

Cykelförvaring i hemmet

Bor du litet är nästan alltid ett bra trick att utnyttja höjden i hemmet. Det finns speciella cykelställningar och hängare för att hänga upp cykeln. På så sätt sparar du golvyta!

Cykelförvaring i cykelrum

Många bostadshus har en ett speciellt förråd där du kan låsa din cykel.

Elcykel

En elcykel kräver lite mer än en vanlig cykel, Den behöver förvaras lite bättre och säkrare än en vanlig cykel. Det som är bra att göra för att underhålla elcykeln är att underhållsladda batteriet.

Hyr ett förråd för cykelförvaring

Har du ingen plats kan du alltid hyra ett förråd för att förvara din cykel. Det kan exempelvis vara en bra idé att göra under vintermånaderna när du inte har användning för den.

Våra förråd är helt utan insyn, låsta, uppvärmda och du tecknar en försäkring vid förvaring. Dessutom används en personlig kod vid in- och utpassering i förrådsanläggningen.

Hyr förråd ett förråd:

Hyr förråd

Relaterat:

Läs mer om vad varmförråd betyder.

Underhåll av cykel inför cykelförvaring

Rengör cykeln

Den samlar på sig massa smuts. Fastnar i kedjan och kan slita på cykeln. Rengöra kedjan är alltid en bra idé då den samlar på sig mest smuts. Efter att du rengjort den, kan du även passa på att avfetta den. För att göra det kan du ska du köpa speciellt medel.

Vinterförvaring

Ta del av våra andra förvaringstips, exempelvis vinterförvaringstips:

Vinterförvaring

Kontakta oss

Har du några fler funderingar om cykelförvaring eller behöver ett förråd är du välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta din närmaste anläggning här redan idag. Eller ringa oss på: 0200 22 50 70

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA