Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Cykelförvaring

Cykelförvaringstips

Cykelförvaring utomhus

Skydda sadeln från regn och smuts, det är inte kul att sätta sig på en smutsig och blöt cykel när man ska någonstans. Det finns speciella skydd, annars så funkar även en vanlig plastpåse.

Cykelförvaring i hemmet

Bor du litet är nästan alltid ett bra trick att utnyttja höjden i hemmet. Det finns speciella cykelställningar och hängare för att hänga upp cykeln. På så sätt sparar du golvyta!

Cykelförvaring i cykelrum

Många bostadshus har en ett speciellt förråd där du kan låsa din cykel.

Elcykel

En elcykel kräver lite mer än en vanlig cykel, Den behöver förvaras lite bättre och säkrare än en vanlig cykel. Det som är bra att göra för att underhålla elcykeln är att underhållsladda batteriet.

Hyr ett förråd för cykelförvaring

Har du ingen plats kan du alltid hyra ett förråd för att förvara din cykel. Det kan exempelvis vara en bra idé att göra under vintermånaderna när du inte har användning för den.

Våra förråd är helt utan insyn, låsta, uppvärmda och du tecknar en försäkring vid förvaring. Dessutom används en personlig kod vid in- och utpassering i förrådsanläggningen.

Hyr förråd ett förråd:

Hyr förråd

Relaterat:

Läs mer om vad varmförråd betyder.

Underhåll av cykel inför cykelförvaring

Rengör cykeln

Den samlar på sig massa smuts. Fastnar i kedjan och kan slita på cykeln. Rengöra kedjan är alltid en bra idé då den samlar på sig mest smuts. Efter att du rengjort den, kan du även passa på att avfetta den. För att göra det kan du ska du köpa speciellt medel.

Vinterförvaring

Ta del av våra andra förvaringstips, exempelvis vinterförvaringstips:

Vinterförvaring

Kontakta oss

Har du några fler funderingar om cykelförvaring eller behöver ett förråd är du välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta din närmaste anläggning här redan idag. Eller ringa oss på: 0200 22 50 70

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA