5 tecken på att det är dags att rensa i förrådet

När man bor i lägenhet så är källarförrådet en välsignelse för att få undan det som man inte vill ha i lägenheten. Det går fort att fylla på och till slut har man ett berg som kan rasa vilken sekund som helst. Lite oreda är inga problem, men hur vet man att man faktiskt måste rensa upp?

1. När du är rädd

När du börjar att bli rädd för att gå ner i förrådet är det ett säkert tecken på att det är dags att göra en upprensning. Låt inte oredan hänga över dig och ge dig en klump i magen, bara sätt igång!

2. När du medvetet undviker förrådet

Det finns såklart många olika anledningar till att inte gå ner till förrådet, men om du medvetet undviker att gå ner för att du vet hur det ser ut, kan en gammeldags städdag vara lösningen. Låt det inte gå så långt att skidturen blir inställd bara för att skidorna ligger i förrådet.

3. När det tar lång tid att vara i förrådet

Ett tydligt tecken på att en förrådsrensning behöver göras är när du behöver leta i evigheter efter det du behöver. Om allt ligger i svarta sopsäckar och omärkta flyttlådor kan det vara svårt att hitta det du letar efter. Ta en dag och skapa ordning och reda, så behöver det inte ta så lång tid att hitta något. Här kan du se våra förvaringstips.

4. När golvet inte syns

Behöver du klättra på dina ägodelar för att få tag på skidorna inför skidturen? Då är det kanske dags att ställa in några extra hyllor, eller att flytta på saker som inte används så ofta. När man har ett synligt golv blir det lättare att få plats i förrådet och du slipper snubbla på dina saker för att komma åt dina saker.

5. När förrådet är fullt

Är källarförrådet helt fullt? Det är det tydligaste tecknet på att det är dags att se över vad du egentligen har där nere. Fundera på vad du vill spara, vad du kan skänka bort och om det är något som kan kastas. Har du inte tillräckligt med plats för allt du vill förvara kan det vara en idé att ställa in det som inte används så ofta i ett externt förråd.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Däckförvaring, bild på bil

Däckförvaring

Felaktig däckförvaring kan förstöra dem, och det kan vara en dyr affär. Ta därför del av våra däckförvarings- tips nedan och förläng istället dina däcks livslängd!

Person bland flyttkartonger som grubblar över att flytta isär

Flytta isär: tips för att underlätta processen

Nu har ni bestämt er för att flytta isär. Det sista ni vill behöva tänka på är allt som behöver göras. Tyvärr är det inte oftast så enkelt, därför har vi sammanställt några tips för att göra processen enklare. Läs vidare!

Två personer bland flyttkartonger som är glada över att flytta ihop

Att flytta ihop: några nyttiga tips

Att flytta ihop är en spännande fas i livet. Men det är även mycket som ska tas tag i innan flytten. Vi har sammanställt några enkla tips för att ni som ska flytta ihop får en smidigare flytt. Läs vidare!

Tömma dödsbo, en bild på antika prylar

Tömma dödsbo: några tips för att underlätta processen

Har en närstående gått bort? Är det svårt att veta var börja under denna sorgsna tid? Vi har sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose