5 tecken på att det är dags att rensa i förrådet

När man bor i lägenhet så är källarförrådet en välsignelse för att få undan det som man inte vill ha i lägenheten. Det går fort att fylla på och till slut har man ett berg som kan rasa vilken sekund som helst. Lite oreda är inga problem, men hur vet man att man faktiskt måste rensa upp?

1. När du är rädd

När du börjar att bli rädd för att gå ner i förrådet är det ett säkert tecken på att det är dags att göra en upprensning. Låt inte oredan hänga över dig och ge dig en klump i magen, bara sätt igång!

2. När du medvetet undviker förrådet

Det finns såklart många olika anledningar till att inte gå ner till förrådet, men om du medvetet undviker att gå ner för att du vet hur det ser ut, kan en gammeldags städdag vara lösningen. Låt det inte gå så långt att skidturen blir inställd bara för att skidorna ligger i förrådet.

3. När det tar lång tid att vara i förrådet

Ett tydligt tecken på att en förrådsrensning behöver göras är när du behöver leta i evigheter efter det du behöver. Om allt ligger i svarta sopsäckar och omärkta flyttlådor kan det vara svårt att hitta det du letar efter. Ta en dag och skapa ordning och reda, så behöver det inte ta så lång tid att hitta något. Här kan du se våra förvaringstips.

4. När golvet inte syns

Behöver du klättra på dina ägodelar för att få tag på skidorna inför skidturen? Då är det kanske dags att ställa in några extra hyllor, eller att flytta på saker som inte används så ofta. När man har ett synligt golv blir det lättare att få plats i förrådet och du slipper snubbla på dina saker för att komma åt dina saker.

5. När förrådet är fullt

Är källarförrådet helt fullt? Det är det tydligaste tecknet på att det är dags att se över vad du egentligen har där nere. Fundera på vad du vill spara, vad du kan skänka bort och om det är något som kan kastas. Har du inte tillräckligt med plats för allt du vill förvara kan det vara en idé att ställa in det som inte används så ofta i ett externt förråd.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA