|

5 tecken på att det är dags att rensa i källaren

När man bor i lägenhet så är källarförrådet en välsignelse för att få undan det som man inte vill ha i lägenheten.

Det går fort att fylla på och till slut har man ett berg som kan rasa vilken sekund som helst.

Lite oreda är inga problem, men hur vet man att man faktiskt måste rensa i källaren?

Här är 5 punkter att hålla utkik efter

1: När du blir stressad av tanken på förrådet

När du börjar att känna dig stressad för att gå ner i förrådet är det ett säkert tecken på att det är dags att göra en upprensning. Låt inte oredan hänga över dig och ge dig en klump i magen, bara sätt igång!

2: När du medvetet undviker förråde

Det finns såklart många olika anledningar till att inte gå ner till förrådet, men om du medvetet undviker att gå ner för att du vet hur det ser ut, kan en ordentlig städdag vara lösningen. Låt det inte gå så långt att skidturen blir inställd bara för att skidorna ligger i förrådet.

3: När det tar lång tid att vara i förrådet

Ett tydligt tecken på att man behöver rensa i källaren är när du behöver leta i evigheter efter det du behöver. Om allt ligger i svarta sopsäckar och omärkta flyttlådor kan det vara svårt att hitta det du letar efter. Ta en dag och skapa ordning och reda, så behöver det inte ta så lång tid att hitta något.

4: När golvet inte syns

Behöver du klättra på dina ägodelar för att få tag på skidorna inför skidturen? Då är det kanske dags att ställa in några extra hyllor, eller att flytta på saker som inte används så ofta. När man har ett synligt golv blir det lättare att få plats i förrådet och du slipper snubbla på dina saker för att komma åt dina saker.

5: När förrådet är fullt

Är källarförrådet helt fullt? Det är det tydligaste tecknet på att det är dags att se över vad du egentligen har där nere. Fundera på vad du vill spara, vad du kan skänka bort och om det är något som kan kastas. Har du inte tillräckligt med plats för allt du vill förvara kan det vara en idé att ställa in det som inte används så ofta i ett externt förråd.

Det svåraste är att börja

Det är ofta att komma igång med att rensa i källaren som är det svåra, när arbetet väl går framåt och man ser resultat så brukar det gå nästan av sig själv.

Därför har vi samlat lite förvaringstips på hur man organiserar sitt förråd på ett bra sätt, för att motivera dig till att komma igång.

Har du fortfarande ont om plats?

Vi finns här för dig! Hör av dig till någon av våra anläggningar så hjälper våra duktiga medarbetare dig att välja rätt förråd för dina behov.

Vi har även en storleksguide för att hjälpa dig hitta rätt storlek på förråd.

Kontakta oss

Hittar du inte svar på din fråga eller behöver du hjälp med att hyra förråd?

Kontakta gärna vår kundservice eller ring oss på: 0200 22 50 70 så hjälper vi dig.

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.