|

CSS logo

Optimering av utrymmet i förrådet: Tips för en effektiv flyttupplevelse  

Få praktiska tips och tricks för att maximera utrymmet i ett förråd under en flyttprocess. Upptäck organiseringstekniker, rätt förpackning och utnyttjande av vertikalt utrymme för att få ut mesta möjliga av lagringsutrymmet.

Att flytta kan vara en hektisk process, men rätt användning av lagringsutrymmet kan göra hela upplevelsen mycket enklare. 

Oavsett om du flyttar till ett nytt hem, behöver tillfällig förvaring under renovering eller bara vill frigöra utrymme hemma, är ett extra förråd en praktisk lösning. 

Här är några tips för att optimera utrymmet i ditt förråd och säkerställa en effektiv flyttupplevelse: 

  • Planera och organisera: Innan du börjar packa och flytta dina tillhörigheter till förrådet är det viktigt att planera och organisera. 

Skapa en lista över föremål som ska lagras och överväg vilka som kan packas ihop för att spara utrymme. 

Sortera och märk tydligt lådor och behållare så att du enkelt kan hitta dina saker senare. 

  • Rätt förpackning: Använd rätt förpackning för att skydda dina tillhörigheter och maximera utrymmet.

Använd robusta lådor och behållare som är lämpliga för långtidsförvaring. Packa försiktigt in sköra föremål i skyddande förpackningspapper eller liknande. 

Utnyttja tomrummen i lådorna genom att fylla dem med mindre föremål eller förpackningspapper för att förhindra att dina saker rör sig under transporten. 

  • Utnyttja vertikalt utrymme: När du placerar dina föremål i ditt förråd, utnyttja det vertikala utrymmet genom att stapla lådor och behållare uppåt.   

Börja med de tyngsta och största föremålen längst ner och arbeta dig uppåt med lättare föremål. 

Använd hjälpmedel för stapling som pallar eller hyllor för att skapa fler lagringsnivåer och utnyttja utrymmet maximalt. 

  • Skapa gångvägar: För att få enkel tillgång till dina föremål i förrådet är det viktigt att skapa gångvägar mellan staplarna.

Lämna tillräckligt med utrymme för att kunna röra dig runt och hitta det du behöver utan att behöva flytta på hela förrådet. 

Märk gångvägarna tydligt med golvmarkeringar eller använd flyttbara markörer. 

  • Organisera och dokumentera: Håll koll på vad du har lagrat genom att upprätthålla en inventeringslista. Märk lådor och behållare med innehåll och numrering för enkel referens. Skapa en detaljerad lista eller använd en inventaried-app för att hålla koll på vad som är lagrat och var det finns i förrådet. 

Detta kommer att spara tid och frustration när du behöver hitta specifika föremål senare. 

  • Säkerhetsåtgärder: Ta hänsyn till säkerheten för dina tillhörigheter i förrådet.    

Välj en lagringsanläggning som erbjuder säkerhetsåtgärder som övervakning, åtkomstkontroll och brandsäkerhet, som City Self-Storage.  

Packa försiktigt in sköra föremål och använd lås eller förseglingar för att skydda dina saker. 

  • Optimera utrymmet med hyllor och upphängningssystem: Överväg att installera hyllor eller upphängningssystem i ditt förråd för att utnyttja utrymmet ännu bättre.      

Hyllor kan hjälpa dig att organisera mindre föremål och undvika röra.  

Upphängningssystem, som krokar eller ställningar, kan användas för att hänga upp sportutrustning, trädgårdsredskap eller andra föremål och frigöra golvyta. 

Få mer utrymme för en smidig och stressfri flytt 

Med dessa tips kan du maximera utrymmet i ditt mini-förråd och säkerställa en effektiv flyttupplevelse.  

Genom att planera, organisera och utnyttja det vertikala utrymmet kan du frigöra utrymme hemma och ha en välorganiserad förvaringslösning.  

Kom ihåg att välja ett förråd nära din nya plats, så att det blir enkelt att flytta dina tillhörigheter fram och tillbaka på ett säkert sätt. 

Kontakta oss

Har du några funderingar eller vill prata med våra flytt- och förvaringsexperter för att hitta lösningen som passar dig?

Du kan alltid ringa oss: 0200 22 50 70 eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Hoppas att dessa tips varit till hjälp!

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.