En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden, samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Det är helt i linje med den keltiska skördefesten Samhain som vi skrev om i inlägget om Halloween. Jul är den perfekta högtiden för oväntade goda gärningar.
Julen påminner oss alla om att ta hand om varandra och de minnen vi har men även att sakta ner och njuta av juletiden. Det finns många sätt att ta hand om varandra, även de minsta sakerna kan skapa en bättre juletid för andra. Du kanske ringer en taxi åt en kollega som fick i sig lite för mycket under julbordet, och ser till att de kommer hem säkert. Eller kanske erbjuder du dig att hålla koll på grannens hus medan de firar jul någon annanstans. Julen är en perfekt anledning och tid att ge en hjälpande hand.

Goda och juliga gärningar

På våra anläggningar har vi en varm julstämning. Kunder och besökare stannar gärna för en kopp kaffe och för att prata med oss i butiken. Vi får även uppleva flera små och goda gärningar. Ibland är det faktiskt de små som gör skillnad, därför har vi listat några vi får uppleva.

Gör plats åt varandra

Under julen kan det bli trångt hemma, och oftast är bristen på utrymme anledningen till att man behöver hyra förråd. Därför kan det bli trångt vid förråden under denna tid. Flera ska hyra och komma åt sitt förråd samtidigt. Det värmer då att se att ni gör plats åt varandra.

Leendet

Det sägs att leendet är den kortaste vägen till lyckan. Ett experiment som genomfördes av Fritz Strack, visade att humöret blir bättre när man ler. Något så litet som ett leende kan betyda mycket för både en själv och andra. Träffar du på någon på anläggningen, kan du ta fram leendet och kanske förbättra deras dag.

Tålamod

Jul är en mysig tid, men det är även en tid då många är lite stressade. Det ska pyntas, julklappar ska handlas och firandet ska planeras. Här hos oss har vi en härlig julstämning som gör att tiden saktat ner. Den härliga julstämningen ger plats till tålamod, vilket gör det kanske lite enklare att tåla extra väntetider eller svårigheter. Julen har absolut kommit till City Self- Storage

Den varma julstämningen påminner om fina stunder man hade som barn med familjen. Det är stunder värda att minnas, och många av dessa fina minnen förvaras nog i flera av våra förråd. Behöver du ett förråd att förvara minnen i? Du kan boka ett förråd här, eller kontakta oss här.

Kom gärna och besök en av våra butiker i december och upplev hur vi gör plats åt varandra, leendet och tålamodet med både fika och prat. God jul önskar vi på City Self- Storage

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Flytta isär

Flytta isär: tips för att underlätta processen

Nu har ni bestämt er för att flytta isär. Det sista ni vill behöva tänka på är allt som behöver göras. Tyvärr är det inte oftast så enkelt, därför har vi sammanställt några tips för att göra processen enklare. Läs vidare!

Att flytta ihop: några nyttiga tips

Att flytta ihop är en spännande fas i livet. Men det är även mycket som ska tas tag i innan flytten. Vi har sammanställt några enkla tips för att ni som ska flytta ihop får en smidigare flytt. Läs vidare!

Tömma dödsbo

Tömma dödsbo: några tips för att underlätta processen

Har en närstående gått bort? Är det svårt att veta var börja under denna sorgsna tid? Vi har sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

Flytta hem igen

Flytta hem igen

Ska du flytta hem igen? Är du orolig eller stressad över det? Det som en gång var ditt sovrum, kanske har ett helt annat syfte nu. Läs vidare för att ta del av våra tips för dig som ska flytta hem igen.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose