En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Jul

Jul är den perfekta högtiden för oväntade goda gärningar. Julen påminner oss alla om att ta hand om varandra och de minnen vi har, men även att sakta ner och njuta av juletiden.

Det finns många sätt att ta hand om varandra, även de minsta sakerna kan skapa en bättre juletid för andra. Du kanske ringer en taxi åt en kollega som fick i sig lite för mycket under julbordet och ser till att de kommer hem säkert.

Eller kanske erbjuder du dig att hålla koll på grannens hus medan de firar jul någon annanstans. Julen är en perfekt anledning och tid att ge en hjälpande hand.

Goda och juliga gärningar

På våra anläggningar har vi en varm julstämning. Kunder och besökare stannar gärna för en kopp kaffe eller te och för att prata med oss i butiken. Vi får även uppleva flera små och goda gärningar. Ibland är det faktiskt de små som gör skillnad, därför har vi listat några vi får uppleva.

Gör plats åt varandra

Under julen kan det bli trångt hemma och oftast är bristen på utrymme anledningen till att man behöver hyra förråd. Därför kan det bli trångt vid förråden under denna tid. Flera ska hyra och komma åt sitt förråd samtidigt. Det hjälper då att se att ni gör plats åt varandra.

Leendet

Det sägs att leendet är den kortaste vägen till lyckan. Ett experiment som genomfördes av Fritz Strack visade att humöret blir bättre när man ler. Något så litet som ett leende kan betyda mycket för både en själv och andra.

Träffar du på någon på anläggningen kan du ta fram leendet och kanske förbättra deras dag.

Tålamod

Jul är en mysig tid, men det är även en tid då många är lite stressade. Det ska pyntas, julklappar ska handlas och firandet ska planeras. Här hos oss har vi en härlig julstämning som gör att tiden saktat ner.

Den härliga julstämningen ger plats till tålamod, vilket gör det kanske lite enklare att tåla extra väntetider eller svårigheter. Julen har absolut kommit till City Self- Storage.

Bevara minnen i ett förråd

Den varma julstämningen påminner om fina stunder man hade som barn med familjen. Det är stunder värda att minnas, och många av dessa fina minnen förvaras nog i flera av våra förråd.

Behöver du ett förråd att förvara minnen i?
Hyr ett förråd online enkelt redan idag.

Kom gärna och besök en av våra butiker i december och upplev hur vi gör bättre plats åt varandra, upplev leendet och tålamodet med både fika och prat. God jul önskar vi på City Self-Storage.

Kontakta oss

Har du några fler funderingar om flytt och förvaring eller behöver du ett förråd är du välkommen att kontakta oss. Kontakta din närmaste anläggning redan idag.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA