Flytta i Stockholm

Ska du flytta i eller till Stockholm? Vare sig du flyttar till Stockholm eller flyttar i Stockholm så kan tipsen vara hjälpsamma.

Gamla Stan

Flytta i Stockholm

Allmänna tips för dig som ska flytta i Stockholm.

Börja packa i tid

Alla som ska flytta tänker samma sak: “Jag äger inte så mycket och det kommer att gå fort att packa”, men innan du vet ordet av det står du med svettpärlor i pannan och börjar slänga in allt i lådor och påsar.

Handla flyttmaterial i tid

Denna beror oftast på punkten ovan. Du tror att du inte har så mycket att packa och att det kommer gå fort. I våra flyttbutiker kan du handla allt pack- och flyttmaterial som du behöver.

Flyttbutiken finner du i våra bemannade anläggningar. Hitta din närmaste flyttbutik:

Se vårt populäraste produkter:
Pack- och flyttmaterial

Organisera innan du ska flytta i Stockholm

Börja med att skaffa dig en översikt över vilka ägodelar du ska ha med dig innan du börjar att packa. Använd flyttningen som ett gyllene tillfälle att kasta och ge bort det du inte vill ha.. En lista att utgå från:

  • Rensa
  • Sortera
  • Packa

Relaterat: Läs mer tips om hur du flyttpackar

Fler flyttips

För fler flyttips kan du kolla vårt inlägg om vad du inte ska glömma innan du flyttar:
Fixa i god tid till din flytt

Förvaringslösningar

Har du äntligen hittat en bostad i Stockholm men har du inte plats för dina saker? Ett tips är att hyra ett externt förråd tillfälligt medan du rensar eller permanent för att förvara sådant du inte använder i din vardag.

Hitta förrådet som passar just dina behov:
Förråd

Studentförvaring

Studentbostäder brukar vara väldigt små. Har du inte tid att rensa igenom dina saker eller behöver du allting men det får helt enkelt inte plats?

Du kan alltid hyra ett förråd. City Self-Storage erbjuder studentrabatt på alla förråd.

Läs mer om förvaring för studerande:
Förvaring studerande

Relaterat: Flytta ut för första gången

Behöver du hjälp under flyttprocessen?

Behöver du flytthjälp, städhjälp eller annat kan du kika på våra samarbetspartners:
Samarbetspartners

Hitta bostad i Stockholm

Stockholm är känt för att vara svårt att hitta bostad i. Att få ett förstahandskontrakt på en hyresrätt kan ta flera år. Även den som letar bostadsrätt eller hus kan ha svårt att hitta en bostad, då budgivningen kan sväva iväg.

Stockholms län är väldigt stort med ganska bra kommunikationsmöjligheter till city. Därför behöver du inte begränsa dig till Stockholm kommuns gränser.

Priserna på både hyror och kvadratpriset brukar även vara lägre än i city. Dessutom vänjer du dig vid pendlandet när du inser att du får mycket gjort under den tiden.

Hyresrätt

  • Bostadsförmedlingen
  • Blocket.se
  • Facebook grupper

Bostadsrätt

  • Den kändaste hemsidan där de flesta annonserar sina bostäder är Hemnet.se

Studentbostad

Hitta bostad som student kan vara väldigt knepigt. Kolla med din skola ifall de erbjuder studentboende, kolla anslagstavlan i skolan eller ett annat alternativ kan vara att gå med i grupper för Facebook. Det finns en del som är för just studenter.

Kontakta oss

Hittar du inte svar på din fråga eller behöver du hjälp med att hyra förråd? Kontakta gärna vår kundservice eller ring oss på: 0200 22 50 70 så hjälper vi dig.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA