|

CSS logo

Hjälp – Jag ska flytta till ett kollektiv

Det finns många goda skäl att flytta till ett kollektiv, till exempel ekonomiska skäl eller ett härligt gemenskap med vänner.

Kollektiv är något som ger en familjär känsla där man delar sitt hem. Det är ett gott tillfälle att skapa starka band med olika människor samtidigt som du har friheten att vara i ditt eget hem.

Det finns oftast stora gemensamma utrymmen där alla kan bidra med sin egna touch av inredning.

Behövs verkligen flera av samma möbel?

När många börjar dela ett boende så tillkommer oftast flera exemplar av liknande möbler, kanske har ni tillgång till tre soffor men endast behöver använda en?

Även om de gemensamma utrymmen är stora så behövs det väldigt sällan fler av samma möbel, även bra att tänka på är hur ni fördelar köksartiklar i skåpen så det inte blir proppfullt med kastruller och dylikt.

Det är bra att ha en variation av prylar men det är väldigt lätt att det blir för mycket, så en bra förutsättning är att snacka ihop sig och sortera ut det man inte vill ha i kollektivet.

Förvaringstips hittar ni här.

Hur smart är det att förvara arv i ens kollektiv som man fått genom familjen?

Kollektivlivet är oftast väldigt festligt med mycket kommande och gående av människor, därför kan det vara smart att förvara viktiga ägodelar som ens släktarv där det är mer säkert annars finns det en risk att saker kan ta skada eller försvinna.

Är det din eller min Margrethe-skål?

När många människor bor gemensamt under en längre tid kan det blir svårt att veta vad som är ens när det väl är dags att flytta, speciellt vid dom gemensama förrådsuttrymen.

När man har ett gemensamt förråd är det smart att notera vad som är vems, även värt att nämna är att skriva ens namn på flyttkartongerna samt skriva vad som faktiskt är i kartongerna.

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss.

Kontakta din närmaste anläggning redan idag eller ring oss på: 0200 22 50 70.

Vi har även bemannade butiker där vi säljer flyttmaterial och personal som mer än gärna hjälper dig.

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.