|

Vi vill upplysa våra kunder att vi just nu byter affärssystem och att detta kan medföra en del förseningar vid fakturautskick. Detta medför en del tekniska problem som vi jobbar intensivt med att lösa.

Sebastians favorit flyttmaterial

Flyttexperten Sebastian tipsar om kryssfack!

Hitta rätt flyttmaterial

Våra butiker har fullt med flyttmaterial för att underlätta din flytt, man kan komma förbi och få hjälp av vår personal som är otroligt kunnig inom förvaring och vilka produkter som kan hjälpa just dig. Men vilka produkter gillar våran personal lite extra?

Samtidigt kan det vara dyrt att transportera möbler om du flyttar långt och då kan det kanske vara värt att köpa nya. Ett tips är att köpa second hand, bra för plånboken och miljön!

Kryssfack (36 fack för glas)

Sebastians favorit är Kryssfack som är ett väldigt bra hjälpmedel till dem som har mycket glas att förvara. Dessa fack läggs i flyttkartongerna och du får då plats med 36 glas per kartong.

Du kan även lägga tallrikar under kryssfacket och då få plats med en blandning av tallrikar och glas (18 stycken i detta fall). Det finns många praktiska lösningar kring kryssfacken vilket gör förvaringen av köksartiklar väldigt simpelt och kreativt.

”Jag kommer ihåg när jag skulle hjälpa mina föräldrar att flytta för första gången och införskaffade då både kartonger samt kryssfack vilket gjorde förvaringen av porslin och glas väldigt lätt och säkert. Så detta är min rekommendation om du har mycket porslin och liknande.” – Sebastian

Kontakta oss

Hittar du inte svar på din fråga eller behöver du hjälp med att hyra förråd?

Kontakta gärna vår kundservice eller ring oss på: 0200 22 50 70 så hjälper vi dig.

Vi har sammanställt smarta flyttips för dig som ska flytta.

Läs vad du behöver tänka på: Smarta flyttips.

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.