Förrådet som förenklar vardagen

Dennis Jona startade sitt företag EasyBags AB tillsammans med en av sina vänner år 2013. Tanken var från början att endast rikta in sig på påsar med tryck, samt ville de undvika att behöva importera något för att slippa ta hand om massa gods, men idén utvecklades snabbt till mycket mer! Med tiden ökade nämligen efterfrågan hos kunderna med önskemål om hjälp att ordna bra priser på även andra produkter.

De första beställningarna

När Dennis gjort sina första beställningar, insåg han snabbt att de kommer att behöva flytta verksamheten ut ur garaget för att kunna sköta den ordentligt, då flera pallar väntade på att bli utdelade till sina nya ägare. Med många kontakter inom alla möjliga områden så kom han tänka på Andreas, en gammal vän till honom som ansvarar för en self-storage anläggning med perfekt läge för honom, mitt på Södermalm! Dennis ringde Andreas och frågade om möjligheten att hyra ett förråd och fick genast hjälp.

Det började med ett litet förråd

Till en början var ett litet förråd på 1 m2 tillräckligt för EasyBags, men redan under första året eskalerade verksamheten snabbt och de har nu utökat till ett förråd på 10 m2. Men med behov som varierar efter säsonger och leveranser, så varierar också storleken på förrådet dom hyr efter säsong och leveranser.

Hjälp med godsmottagning

Dennis har flitigt använt sig av den godsmottagningstjänst City Self-Storage erbjuder. Den innebär att personalen helt enkelt tar hand om pallarna eller paketen som kommer, och meddelar EasyBags att de har gods som väntar. Det underlättar för många företag då man kan besöka sitt förråd när man själv finner tid att ta hand om sina leveranser, istället för att behöva anpassa sig efter budfirmorna.

Framtiden för EasyBags

Flera kunder som hyr lager på Södermalm har även de uppmärksammat EasyBags AB när de rört sig på anläggningen och har i sin tur anslutit sig till skaran av kunder hos företaget. Även vi på City Self-Storage blev nyligen kunder och har hittills gjort flera beställningar på både påsar, sadelskydd och nyckelremmar. Dennis hade inte kunnat förutspå att deras lagerarbete också skulle utvecklas till ett samarbete mellan EasyBags och City Self-Storage!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta ut innan du kan flytta in

Vad gör du när du måste flytta ut innan du kan flytta in i det nya hemmet?

Det är inte ovanligt att du måste vara ute ur det gamla boendet innan du ska flytta in i det nya. Men hur ska du lösa problemen som uppstår när du hamnar i denna situation? Läs vidare så får du svaret!

Fotograferar lägenheten som du ska sälja

Det här bör du göra innan du fotograferar lägenheten som du ska sälja

Det finns många som säljer eller hyr lägenheter, och kanske planerar du att göra detsamma? Tillsammans med fastighetsmäklaren Truls Hauge, VD för PROA Eiendomsmegling Lørenskog, i Norge, har vi samanställt tips om vad du kan ta del av innan du fotograferar lägenheten inför försäljning. Truls har haft upp till 3000 visningar, och har mycket erfarenhet av vad som fungerar när man ska sälja ett hem.

Göra en månad innan du ska flytta

Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och slippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du ska flytta.

Två personer som flyttpackar i kartonger

Flyttpackning

Flyttpackning kan ta längre tid än du tror. Dessutom är det mycket att tänka på när man ska flyttpacka. Det räcker inte att slänga allt i flyttkartonger. Läs vidare och få en smidig flytt.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA