Förrådet som förenklar vardagen

Dennis Jona startade sitt företag EasyBags AB tillsammans med en av sina vänner år 2013. Tanken var från början att endast rikta in sig på påsar med tryck, samt ville de undvika att behöva importera något för att slippa ta hand om massa gods, men idén utvecklades snabbt till mycket mer! Med tiden ökade nämligen efterfrågan hos kunderna med önskemål om hjälp att ordna bra priser på även andra produkter.

De första beställningarna

När Dennis gjort sina första beställningar, insåg han snabbt att de kommer att behöva flytta verksamheten ut ur garaget för att kunna sköta den ordentligt, då flera pallar väntade på att bli utdelade till sina nya ägare. Med många kontakter inom alla möjliga områden så kom han tänka på Andreas, en gammal vän till honom som ansvarar för en self-storage anläggning med perfekt läge för honom, mitt på Södermalm! Dennis ringde Andreas och frågade om möjligheten att hyra ett förråd och fick genast hjälp.

Det började med ett litet förråd

Till en början var ett litet förråd på 1 m2 tillräckligt för EasyBags, men redan under första året eskalerade verksamheten snabbt och de har nu utökat till ett förråd på 10 m2. Men med behov som varierar efter säsonger och leveranser, så varierar också storleken på förrådet dom hyr efter säsong och leveranser.

Hjälp med godsmottagning

Dennis har flitigt använt sig av den godsmottagningstjänst City Self-Storage erbjuder. Den innebär att personalen helt enkelt tar hand om pallarna eller paketen som kommer, och meddelar EasyBags att de har gods som väntar. Det underlättar för många företag då man kan besöka sitt förråd när man själv finner tid att ta hand om sina leveranser, istället för att behöva anpassa sig efter budfirmorna.

Framtiden för EasyBags

Flera kunder som hyr lager på Södermalm har även de uppmärksammat EasyBags AB när de rört sig på anläggningen och har i sin tur anslutit sig till skaran av kunder hos företaget. Även vi på City Self-Storage blev nyligen kunder och har hittills gjort flera beställningar på både påsar, sadelskydd och nyckelremmar. Dennis hade inte kunnat förutspå att deras lagerarbete också skulle utvecklas till ett samarbete mellan EasyBags och City Self-Storage!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Göra en månad innan du ska flytta

Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och slippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du ska flytta.

Två personer som flyttpackar i kartonger

Flyttpackning

Flyttpackning kan ta längre tid än du tror. Dessutom är det mycket att tänka på när man ska flyttpacka. Det räcker inte att slänga allt i flyttkartonger. Läs vidare och få en smidig flytt.

Flytta i regnet

Såhär flyttar du i regnet

Tyvärr kan vi inte styra vädret. Skulle du ha otur att det regnar under flyttdagen, kan det skapa både frustration och problem. När du flyttar i regnet kan du vidta flera försiktighetsåtgärder för att undvika att skada dina tillgångar. Vi har samlat några tips nedan.

Smarta flyttips

Smarta flyttips

Att flytta kan kännas stressigt för de flesta. Ofta har man dessutom fullt upp med annat. Därför har vi sammanställt ett par smarta flyttips för att du ska flytta smidigt, och vi delar gärna med oss av dessa med dig, så läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA