Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Det är en månad kvar innan du flyttar, och du känner att flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och sippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du flyttar.

Säg upp/ändra abonnemangen

Oftast är det en månads uppsägningstid på abonnemang. Ska du inte fortsätta prenumerera när du flyttar, är det bra att veta när du bör säga upp det för att undvika onödiga kostnader. Säg upp eller överför det till den nya adressen, eller överlåt det till dem som ska ta över nuvarande bostaden.

Börja sälja/ge bort/kasta

Det är både tidskrävande och onödigt att ta med möbler, kläder och saker du inte önskar ha med i nya hemmet. Det kan ta lite tid att gå igenom och sälja allt, därför är det en bra idé att börja göra det innan du börjar packa.

Börja packa

När borde du börja packa ned allt? Det kan ta lång tid att packa ned ett helt hem. Det är därför en bra idé att tidigt börja packa ned saker du inte kommer använda förrän du flyttat in i den nya lägenheten. Ju mer du får gjort i början, desto mindre har du att göra när det börjar koka.

Kolla upp försäkringen

Har du hemförsäkring eller annat där adressen eller annan information behöver uppdateras? Se då till att göra det i god tid.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Två personer som flyttpackar i kartonger

Flyttpackning

Flyttpackning kan ta längre tid än du tror. Dessutom är det mycket att tänka på när man ska flyttpacka. Det räcker inte att slänga allt i flyttkartonger. Läs vidare och få en smidig flytt.

Flytta i regnet

Såhär flyttar du i regnet

Tyvärr kan vi inte styra vädret. Skulle du ha otur att det regnar under flyttdagen, kan det skapa både frustration och problem. När du flyttar i regnet kan du vidta flera försiktighetsåtgärder för att undvika att skada dina tillgångar. Vi har samlat några tips nedan.

Smarta flyttips

Smarta flyttips

Att flytta kan kännas stressigt för de flesta. Ofta har man dessutom fullt upp med annat. Därför har vi sammanställt ett par smarta flyttips för att du ska flytta smidigt, och vi delar gärna med oss av dessa med dig, så läs vidare!

En kvinna och man som bär på flyttkartonger och håller god hygien under flytten.

Hur du håller god hygien under flytten

Det är alltid viktigt att tänka på hygienen, även när du flyttar. Vi har sammanställt några tips om hur du kan upprätthålla god hygien under flyttdagen.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose