Du behöver inte lyfta ett finger under flytten

De flesta av oss letar efter det enklaste sättet att flytta. Vår partner i Norge, HMH Home Management, har lösningen för alla som vill ge ifrån sig nyckeln, låta någon annan göra jobbet, och sedan bara låsa upp sitt nya hem.

De flesta av oss letar efter det enklaste sättet att flytta.

– Ge ifrån dig allt ansvar. Välj en och samma leverantör som kan: packa flyttlådorna, transportera till förråd eller annan förvaring, packa upp och eventuellt andra saker som behöver göras.

Om allt förberetts väl, kommer du kunna luta dig tillbaka och koppla av under den faktiska flytten. Om du väljer att följa det här tipset, finns det saker du kan göra för att känna dig tryff på jobbet som görs.

  • Gå igenom avtalet med leverantören du väljer.
  • Gå till en säker och kompetent leverantör som jobbat länge inom branschen.
  • Gör ett tydligt schema
  • Ange en tidsfrist för slutförandet
  • Gör ett tydligt och skriftligt avtal med leverantören

Se till att du får ett skriftligt erbjudande och en bekräftelse på det avtal som har gjorts. När detta är klart kan du lämna ifrån dig nycklarna, och om du vill, resa på semester medan jobbet görs åt dig. Då kan du helt slappna av och vara säker på att jobbet är väl utfört.

City Self Storage och HMH Home Management är en samarbetspartner i Norge. Men kontakta din närmsta City Self- Storage anläggning för information om flyttfirmor vi rekommenderar.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Göra en månad innan du ska flytta

Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och slippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du ska flytta.

Två personer som flyttpackar i kartonger

Flyttpackning

Flyttpackning kan ta längre tid än du tror. Dessutom är det mycket att tänka på när man ska flyttpacka. Det räcker inte att slänga allt i flyttkartonger. Läs vidare och få en smidig flytt.

Flytta i regnet

Såhär flyttar du i regnet

Tyvärr kan vi inte styra vädret. Skulle du ha otur att det regnar under flyttdagen, kan det skapa både frustration och problem. När du flyttar i regnet kan du vidta flera försiktighetsåtgärder för att undvika att skada dina tillgångar. Vi har samlat några tips nedan.

Smarta flyttips

Smarta flyttips

Att flytta kan kännas stressigt för de flesta. Ofta har man dessutom fullt upp med annat. Därför har vi sammanställt ett par smarta flyttips för att du ska flytta smidigt, och vi delar gärna med oss av dessa med dig, så läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA