Du behöver inte lyfta ett finger under flytten

De flesta av oss letar efter det enklaste sättet att flytta. Vår partner i Norge, HMH Home Management, har lösningen för alla som vill ge ifrån sig nyckeln, låta någon annan göra jobbet, och sedan bara låsa upp sitt nya hem.

De flesta av oss letar efter det enklaste sättet att flytta.

– Ge ifrån dig allt ansvar. Välj en och samma leverantör som kan: packa flyttlådorna, transportera till förråd eller annan förvaring, packa upp och eventuellt andra saker som behöver göras.

Om allt förberetts väl, kommer du kunna luta dig tillbaka och koppla av under den faktiska flytten. Om du väljer att följa det här tipset, finns det saker du kan göra för att känna dig tryff på jobbet som görs.

  • Gå igenom avtalet med leverantören du väljer.
  • Gå till en säker och kompetent leverantör som jobbat länge inom branschen.
  • Gör ett tydligt schema
  • Ange en tidsfrist för slutförandet
  • Gör ett tydligt och skriftligt avtal med leverantören

Se till att du får ett skriftligt erbjudande och en bekräftelse på det avtal som har gjorts. När detta är klart kan du lämna ifrån dig nycklarna, och om du vill, resa på semester medan jobbet görs åt dig. Då kan du helt slappna av och vara säker på att jobbet är väl utfört.

City Self Storage och HMH Home Management är en samarbetspartner i Norge. Men kontakta din närmsta City Self- Storage anläggning för information om flyttfirmor vi rekommenderar.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta ut innan du kan flytta in

Vad gör du när du måste flytta ut innan du kan flytta in i det nya hemmet?

Det är inte ovanligt att du måste vara ute ur det gamla boendet innan du ska flytta in i det nya. Men hur ska du lösa problemen som uppstår när du hamnar i denna situation? Läs vidare så får du svaret!

Fotograferar lägenheten som du ska sälja

Det här bör du göra innan du fotograferar lägenheten som du ska sälja

Det finns många som säljer eller hyr lägenheter, och kanske planerar du att göra detsamma? Tillsammans med fastighetsmäklaren Truls Hauge, VD för PROA Eiendomsmegling Lørenskog, i Norge, har vi samanställt tips om vad du kan ta del av innan du fotograferar lägenheten inför försäljning. Truls har haft upp till 3000 visningar, och har mycket erfarenhet av vad som fungerar när man ska sälja ett hem.

Göra en månad innan du ska flytta

Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och slippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du ska flytta.

Två personer som flyttpackar i kartonger

Flyttpackning

Flyttpackning kan ta längre tid än du tror. Dessutom är det mycket att tänka på när man ska flyttpacka. Det räcker inte att slänga allt i flyttkartonger. Läs vidare och få en smidig flytt.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA