Skip to content

Du behöver inte lyfta ett finger under flytten

De flesta av oss letar efter det enklaste sättet att flytta. Vår partner i Norge, HMH Home Management, har lösningen för alla som vill ge ifrån sig nyckeln, låta någon annan göra jobbet, och sedan bara låsa upp sitt nya hem.

behöver inte lyfta ett finger under flytten

– Ge ifrån dig allt ansvar. Välj en och samma leverantör som kan: packa flyttlådorna, transportera till förråd eller annan förvaring, packa upp och eventuellt andra saker som behöver göras.

Om allt förberetts väl, kommer du kunna luta dig tillbaka och koppla av under den faktiska flytten. Om du väljer att följa det här tipset, finns det saker du kan göra för att känna dig tryff på jobbet som görs.

  • Gå igenom avtalet med leverantören du väljer.
  • Gå till en säker och kompetent leverantör som jobbat länge inom branschen.
  • Gör ett tydligt schema
  • Ange en tidsfrist för slutförandet
  • Gör ett tydligt och skriftligt avtal med leverantören

Se till att du får ett skriftligt erbjudande och en bekräftelse på det avtal som har gjorts. När detta är klart kan du lämna ifrån dig nycklarna, och om du vill, resa på semester medan jobbet görs åt dig. Då kan du helt slappna av och vara säker på att jobbet är väl utfört.

City Self Storage och HMH Home Management är en samarbetspartner i Norge. Men kontakta din närmsta City Self- Storage anläggning för information om flyttfirmor vi rekommenderar.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Senaste inläggen

Hur du håller god hygien under flytten

Hur du håller god hygien under flytten

Det är alltid viktigt att tänka på hygienen, även när du flyttar. Vi har sammanställt några tips om hur du kan upprätthålla god hygien under flyttdagen.
En flyttexperts bästa packtips

En flyttexperts bästa packtips

Vår samarbetsparter I Norge, HMH Home Management, har lång erfarenhet av flytt, och vet vad som behövs för att det ska bli en så smidig process som möjligt. En av de viktigaste faktorerna, är packningen av flyttlasset. Få deras bästa tips här.
Mitt lilla flytt- äventyr

Mitt lilla flytt- äventyr

Att flytta är både stressigt och kan vara svårt. Vår kollega i Danmark har flyttat runt sedan 2015, och känner fortfarande att processen kräver mycket tid och energi. Men hon har lärt sig flera tips som kan hjälpa. Läs om hennes resa, så kanske även du blir lite klokare.
Det här bör du göra innan du fotograferar lägenheten som du ska sälja

Det här bör du göra innan du fotograferar lägenheten som du ska sälja

Det finns många som säljer eller hyr lägenheter, och kanske planerar du att göra detsamma? Tillsammans med fastighetsmäklaren Truls Hauge, VD för PROA Eiendomsmegling Lørenskog, i Norge, har vi samanställt tips om vad du bör göra innan du fotograferar lägenheten som du ska sälja. Truls har haft upp till 3000 visningar, och har mycket erfarenhet av vad som fungerar när man ska sälja ett hem.
*
*