3 tips för att stressa mindre vid flytten

Flyttprocessen är hektisk. Vi har alla varit där, när vi egentligen bara vill riva av oss håret, slå hål i väggen och släppa allt. Vi har därför tagit fram lösningar som kan göra det roligare och mindre stressigt att flytta.

Samla vänner

Vänner är som regel en bra medicin mot stress och dåligt humör. Inkludera därför dem vid packningen och gör det till en lek. Kör modeshower och låta dina vänner bestämma vilka kläder du skall ha med dig och vilka som du bör kasta eller sälja. Sortera längs vägen och markera upp vart allt ska. Sorteringen går som ett spel och det som inte används ofta kan du börja packa ner – så är plötsligt en del av jobbet gjort.

Njuta av dina gamla minnen

Ja, det kanske tar längre tid, men om det gör packningen mer övergriplig så kanske det är värt. Unna dig själv att ta tid att gå igenom gamla fotoalbum och saker som du kanske hade glömt. En stund att njuta av dina minnen, och du får en överblick över vad du egentligen har liggandes.

Sätt på musik

Kanske ett av de äldsta tricken i boken, men låt musiken fylla rummet och dansa dig igenom packningen. Detta kan vara särskilt bra när du bara vill ha ner allt i lådorna så fort som möjligt. Musik muntrar upp dig, och du kan packa i takt och ge bättre flyt och motivation när du egentligen bara vill lägga ifrån dig allt. Packa bara inte ner högtalarna först.

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss. Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Lycka till med packningen och flytten!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Göra en månad innan du ska flytta

Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och slippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du ska flytta.

Två personer som flyttpackar i kartonger

Flyttpackning

Flyttpackning kan ta längre tid än du tror. Dessutom är det mycket att tänka på när man ska flyttpacka. Det räcker inte att slänga allt i flyttkartonger. Läs vidare och få en smidig flytt.

Flytta i regnet

Såhär flyttar du i regnet

Tyvärr kan vi inte styra vädret. Skulle du ha otur att det regnar under flyttdagen, kan det skapa både frustration och problem. När du flyttar i regnet kan du vidta flera försiktighetsåtgärder för att undvika att skada dina tillgångar. Vi har samlat några tips nedan.

Smarta flyttips

Smarta flyttips

Att flytta kan kännas stressigt för de flesta. Ofta har man dessutom fullt upp med annat. Därför har vi sammanställt ett par smarta flyttips för att du ska flytta smidigt, och vi delar gärna med oss av dessa med dig, så läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA