Undvik smuts på dina möbler vid flytten

Vad är ett absolut måste när man ska flytta? Detta är frågan vi har ställt en av våra Site Managers, hon har flera år på nacken med en otrolig kunskap om att just flytta. Här kommer My som är Site Manager i Vinsta anläggningen.

läs My’s knep för att undvika smuts på sina möbler vid flytten med dust covers

Covers är ett måste

För mig är covers ett måste att ha inför flytten, det är ett plastöverdrag som används för att skydda sitt bohag, framförallt möbler med textil.

Det är oerhört lätt att ens säng och annat bohag blir smutsig samt repig när man ska transportera det till sitt förråd, för att slippa oroa sig rekommenderar jag våra plastcovers. Ett av de bästa sätten att undvika smuts på sina möbler vid flytten.

När jag flyttade tog jag hjälp av mina vänner och tänkte inte riktigt på att möblerna lätt kan förstöras. Tyvärr så förstördes en sida av min soffa och det blev smuts och skrapmärken på kanterna samt att en reva uppstod på ena hörnet. Efter det har jag använt mig av flytthjälp och varit noga med att packa smart med hjälp att covers och andra skyddsmaterial.

Kan användas på flera sätt

Det finns anpassade plastcovers för soffa, fåtöljer samt madrasser. Visste du att man kan använda covers till annat än vad det är menat förr? Jag ha t.ex. Hängt en Chair Cover över en klädställning där alla kläder va i klädfodral, för att undvika smuts och damm. Covers är lika bra att ha under förvaringstiden då det kan bli en del spring i lokalerna när folk flyttar in och ut hela tiden.

Om My

I Vinsta anläggning får du träffa den trevliga My som är site-managern. Hon har drivit Vinsta i tre år med en otrolig expertis och en charm som glänser igenom. Ifall du är i trakterna så rekommenderar jag verkligen att besöka hennes anläggning.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Göra en månad innan du ska flytta

Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och slippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du ska flytta.

Två personer som flyttpackar i kartonger

Flyttpackning

Flyttpackning kan ta längre tid än du tror. Dessutom är det mycket att tänka på när man ska flyttpacka. Det räcker inte att slänga allt i flyttkartonger. Läs vidare och få en smidig flytt.

Flytta i regnet

Såhär flyttar du i regnet

Tyvärr kan vi inte styra vädret. Skulle du ha otur att det regnar under flyttdagen, kan det skapa både frustration och problem. När du flyttar i regnet kan du vidta flera försiktighetsåtgärder för att undvika att skada dina tillgångar. Vi har samlat några tips nedan.

Smarta flyttips

Smarta flyttips

Att flytta kan kännas stressigt för de flesta. Ofta har man dessutom fullt upp med annat. Därför har vi sammanställt ett par smarta flyttips för att du ska flytta smidigt, och vi delar gärna med oss av dessa med dig, så läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA