|

CSS logo

Undvik smuts på dina möbler vid flytten

Personalen tipsar! Ta del av vår expert tips för att undvika smuts på möblerna.

Covers är ett måste

För mig är covers ett måste att ha inför flytten, det är ett plastöverdrag som används för att skydda framförallt möbler.

Det är oerhört lätt att sängen och annat bohag blir smutsig samt repas när man ska transportera det till sitt förråd, för att slippa oroa sig rekommenderar jag våra plastcovers. Ett av de bästa sätten att undvika smuts på sina möbler vid flytten!

När jag flyttade tog jag hjälp av mina vänner och tänkte inte riktigt på att möblerna lätt kan förstöras. Tyvärr så förstördes en sida av min soffa, det blev smuts och skrapmärken på kanterna samt att en reva uppstod på ena hörnet.

Efter det har jag använt mig av flytthjälp och varit noga med att packa smart med hjälp att covers och andra skyddsmaterial.

Kan användas på flera sätt

Det finns anpassade plastcovers för soffa, fåtöljer samt madrasser. Visste du att man kan använda covers till annat än vad det är menat förr?

Jag ha t.ex. hängt en Chair Cover över en klädställning för att undvika smuts och damm på kläder. Covers är lika bra att ha under förvaringstiden för att slippa smuts.

Kontakta oss

Lycka till och hör av dig till en av våra butiker om du har några funderingar eller behöver personlig rådgivning, vi hjälper dig gärna!

Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Lycka till med flytten!

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.