Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag

Förvaring företag innebär exakt vad det låter. Du som företag förvarar dina varor, arkiv, produkter mm. Vi erbjuder även godsmottagning direkt till ditt förråd. Denna tjänst gäller våra bemannade anläggningar.

Godsmottagning och utleverans

Vi ställer godset i ditt förråd och du får en notis att ditt gods står där. Det smidiga med det är att du inte behöver tänka på att hämta ditt gods eller vänta på det.

Läs mer om fördelarna med förvaring för företag hos City Self-Storage Vi erbjuder även utleverans av brev och paket. Men du som kund bokar bud själv.

Mer information om hur godsmottagning går till och pris på våra lagerhotell.

I dagsläget erbjuder vi endast godsmottagning i våra bemannade anläggningar. Men du som kund har tillgång till ditt förråd varje dag från kl. 06-23. Hitta din närmaste bemannade förrådsanläggning och hyr ett förråd redan idag.

Förvaring företag: Säkra förråd

Du som kund ger oss tillgång till ditt förråd. Vi får inte ge ut den informationen till någon annan än dig. Våra anläggningar är larmade, videoövervakade, personalen går regelbundna rundor och för in och utpassering använder man en personlig kod.

Läs mer om vad säkra förråd innebär.

Förvaring företag: övriga tjänster

I våra anläggningar finns palldragare att låna, vagnar och en kundtoalett. I varje bemannad anläggning finns även en flyttbutik där du kan få personlig service med att skriva avtal, råd kring flytt och förvaring och även handla flytt- och packmaterial.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att hitta rätt förvaringslösningar, ordna godsmottagning eller annat? Tveka då inte att höra av dig till oss. Öppettider och information om våra butiker och kundservice hittar du här. Du kan även ringa oss på: 0200 22 50 70.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA