Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag

Förvaring företag innebär exakt vad det låter. Du som företag förvarar dina varor, arkiv, produkter mm. Vi erbjuder även godsmottagning direkt till ditt förråd. Denna tjänst gäller våra bemannade anläggningar.

Godsmottagning och utleverans

Vi ställer godset i ditt förråd och du får en notis att ditt gods står där. Det smidiga med det är att du inte behöver tänka på att hämta ditt gods eller vänta på det.

Läs mer om fördelarna med förvaring för företag hos City Self-Storage Vi erbjuder även utleverans av brev och paket. Men du som kund bokar bud själv.

Mer information om hur godsmottagning går till och pris på våra lagerhotell.

I dagsläget erbjuder vi endast godsmottagning i våra bemannade anläggningar. Men du som kund har tillgång till ditt förråd varje dag från kl. 06-23. Hitta din närmaste bemannade förrådsanläggning och hyr ett förråd redan idag.

Förvaring företag: Säkra förråd

Du som kund ger oss tillgång till ditt förråd. Vi får inte ge ut den informationen till någon annan än dig. Våra anläggningar är larmade, videoövervakade, personalen går regelbundna rundor och för in och utpassering använder man en personlig kod.

Läs mer om vad säkra förråd innebär.

Förvaring företag: övriga tjänster

I våra anläggningar finns palldragare att låna, vagnar och en kundtoalett. I varje bemannad anläggning finns även en flyttbutik där du kan få personlig service med att skriva avtal, råd kring flytt och förvaring och även handla flytt- och packmaterial.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att hitta rätt förvaringslösningar, ordna godsmottagning eller annat? Tveka då inte att höra av dig till oss. Öppettider och information om våra butiker och kundservice hittar du här. Du kan även ringa oss på: 0200 22 50 70.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA