Förvaringslösningar för dig som har för lite plats hemma  

Har du för lite plats hemma eller helt enkelt möbler och prylar som tar för mycket plats? Vi har sammanställt några tips på enkla förvaringslösningar. Läs vidare!

Förvaringslösningar

Olika förvaringslösningar

Utnyttja lediga utrymmen

Hyllor är ett bra alternativ och på så sätt utnyttjar du höjden i ditt hem. Att förvara under sängen är också en av de smartare förvaringslösnngar då det inte är en yta man egentligen använder. Läs Mer tips om hur du kan organisera hemmet.

Förvaringslösningar: Packa och paketera rätt

Förvaringslösningar betyder inte enbart ytan du förvarar i, utan det handlar även om att maximera den ytan.

Vakuumpåsar

Det som kan ta mycket plats är oftast säsongskläder och redskap. Tjocka dunjackor och dunfiltar kan ta mycket plats i garderoben och ibland finns inga bättre förvaringslösningar. Men det går enkelt att optimera den ytan med exempelvis vakuumpåsar.

Resväskor

Ett annat tips kan vara att förvara i resväskor som redan tar en del plats eller i finare korgar för att dölja röran.

Optimera ytan i källaren

Har du tur och har en källare eller förråd så är ju det en jättebra förvaringslösning. Men har du en liten källare eller är den redan proppfull så är ett alternativ att optimera ytan där.

Rensa

Först och främst är det alltid bäst att rensa igenom. På så sätt får du plats för sådant du faktiskt har användning för.

Hyllor och flyttkartonger

Du kan dessutom enkelt optimera utrymmet genom att ha hyllor och förvara i flyttkartonger som är i samma storlek. Är flyttkartongerna i samma storlek blir det mycket enklare att stapla dem och därmed få mer plats. Handla flyttmaterial i våra bemannade anläggningar.

Packa och förvara rätt!

Det är jätteviktigt att paketera och packa rätt för att dina ägodelar inte ska ta skada. Läs mer om hur man packar och förvarar rätt i våra förvaringstips.

Hyr ett förråd

En av de bästa förvaringslösningar för dig som redan utforskat tipsen ovan är att hyra ett externt förråd att förvara i.

För dig som har möbler, ägodelar, utrustning och annat som tar mycket plats, kan få svårt att hitta förvaringslösningar i hemmet. Extra svårt blir det ifall du inte har en källare. Det är även en snabb lösning för dig som behöver en förvaringslösning fort.

Du kan enkelt hyra ett förråd online redan idag.

Vi behandlar din bokning under våra öppettider. Är du osäker på hur stort förråd du behöver kan du kolla in vår storleksberäknare. Du kan dessutom enkelt byta till ett mindre eller större förråd hos oss, närsomhelst utan någon extra kostnad.

Läs mer om hur våra förråd fungerar.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att hitta rätt förvaringslösningar, att handla flyttmaterial eller annat? Tveka då inte att höra av dig till oss. Öppettider och information om våra butiker och kundservice hittar du här. Du kan även ringa oss på: 0200 22 50 70.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA