|

Vi vill upplysa våra kunder att vi just nu byter affärssystem och att detta kan medföra en del förseningar vid fakturautskick. Detta medför en del tekniska problem som vi jobbar intensivt med att lösa.

Godsmottagning för ditt företag

Funderar du på om godsmottagning är något för ditt företag? Läs hur godsmottagning blev lösningen för EasyBags AB.

Funderar du på om godsmottagning är något för ditt företag? Läs hur godsmottagning blev lösningen för EasyBags AB.

EasyBags AB

Dennis Jona startade sitt företag EasyBags AB tillsammans med en av sina vänner år 2013. Tanken var från början att endast rikta in sig på påsar med tryck och inte att behöva hantera stora mängder gods, med allt jobb det innebär.

Med tiden ökade dock efterfrågan från kunderna på andra produkter såpass mycket att hemmalagret snabbt blev för litet.

Det började med ett litet förråd

Till en början var ett litet förråd på 1 m2 tillräckligt för EasyBags, men redan under första året växte verksamheten snabbt och de har nu utökat till ett förråd på 10 m2.

Med ett behov som varierar efter säsonger och leveranser, likt Dennis, så hjälper vi på City Self-Storage till med att även variera storlek på förrådet.

Kolla in vår storleksguide för att hitta förrådet som passar dig.

Hjälp med godsmottagning

Dennis har flitigt använt sig av den godsmottagningstjänst City Self-Storage erbjuder. Tjänsten innebär att personalen helt enkelt tar hand om pallarna eller paketen som kommer och meddelar EasyBags att de har gods som väntar.

Det underlättar för många företag då man kan besöka sitt förråd när man själv finner tid att ta hand om sina leveranser, i stället för att behöva anpassa sig efter budfirmorna.

Framtiden för EasyBags

Flera kunder som hyrde lager på Södermalm hade uppmärksammat EasyBags AB när de rört sig på anläggningen och har i sin tur anslutit sig till skaran av kunder hos företaget. Även vi på City Self-Storage blev nyligen kunder och har hittills gjort flera beställningar på både påsar, sadelskydd och nyckelremmar. Dennis hade inte kunnat förutspå att deras lagerarbete också skulle utvecklas till ett samarbete mellan EasyBags och City Self-Storage!

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss.  

Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.