Vad behöver du göra dagen innan du flyttar och efter slutstädningen?

Imorgon är dagen här, och förhoppningsvis är du klar med packningen och allt annat som ingår i en flyttprocess. Kontrollera dessa sista steg för att flyttdagen ska bli så smärtfri som möjligt.

Nycklar

Se till att du förberett alla nycklar och allt annat som ska ges tillbaka. Saknar du något, bör du helst hitta det innan flyttlasset transporteras. Glöm heller inte att ta bort nycklar du ska ha med dig.

Kolla att du har dina åtkomstkoder

Har du hyrt ett förråd och lagt undan alla möbler, för att enklare kunna städa? Se då till att du har dina åtkomstkoder till förrådet. Ju mer du har klart desto bättre!

Parkering

Kolla att det finns parkering till flyttbilen/släpvagnen nära till ditt nya hem.

Bekräfta tid

Ring vänner och familj som ska hjälpa dig under flyttdagen, och bekräfta när ni ska mötas.

Efter att du städat ut

Efter att ha skrubbat varje litet hörn i lägenheten, är det nog inte mycket som återstår att göra. Bocka av de sista punkterna, så är du redo att flytta in i ditt nya hem, och lägga det gamla bakom dig.

Glöm inte nycklarna

Innan du lämnar ifrån dig nycklarna, ta bort de du ska ha med dig.

Sista punkten

Och sist, ta en runda och kolla att lägenheten är redo för de nya boendena.

Lycka till med flytten!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA