Vad behöver du göra dagen innan du flyttar?

Imorgon flyttar du äntligen ut och förhoppningsvis är du klar med packningen och allt annat som ingår i en flyttprocess. 

 

Vad ska du göra dagen innan du flyttar?

En enkel checklista att bocka av dagen innan:

  • Bekräfta mötestider
  • Nycklar
  • Parkering
  • Första natten flyttkartong
  • Ta ett sista varv

Bekräfta mötestider

Tid hos mäklaren

Har du köpt eller sålt en bostad så ska du imorgon (på flyttdagen) möta säljaren/köparen hos mäklaren.

Du får en mötestid från mäklaren och det är då som bankerna gör pengartransaktionen mellan köparens och säljarens konton. Det är även då som ni skriver på de sista papprena och för att få eller ge nycklar.

Nycklar

Se till att du förberett alla nycklar och allt annat som ska ges tillbaka. Saknar du något, bör du helst hitta det innan flyttlasset transporteras. Glöm heller inte att ta bort nycklar du ska ha med dig.

Flytthjälp

Ring vänner och familj som ska hjälpa dig under flyttdagen och bekräfta när ni ska mötas och hur ni ska göra för en smidig flytt.

Parkering

Kolla att det finns parkering till flyttbilen/släpvagnen nära ditt nya hem så att du inte behöver leta under flyttdagen.

Hinner du inte flytta ut innan du ska flytta in?

Har du precis upptäckt att du inte hinner att flytta in i din nya bostad. Det kan vara att du flyttar för långt, att du tagit fel på in- och utflytt. Oroa dig inte, du kan enkelt hyra ett förråd inom våra arbetstider. Hitta ditt närmaste förråd:

Hyr förråd

Kom ihåg din första natten flyttkartong

I tidigare inlägg har vi skrivit om att du ska packa en första natten flyttkartong. I den har du det du behöver inför din första natt i nya bostaden. Glöm bara inte att markera den så att du enkelt kan hitta den sen.

Läs om vad du kan behöva första natten i din nya bostad:

Första natten i bostaden

Efter att du städat

Efter att du har skrubbat varje litet hörn i lägenheten, är det nog inte mycket som återstår att göra. Ta ett sista varv och kolla att du inte har glömt något.

Nu är du redo att flytta in i ditt nya hem och lägga det gamla bakom dig. Vi hoppas att dessa tips har varit hjälpsamma.

Glömt något? Ingen panik!

Du kan alltid gå tillbaka några steg i vår flyttserie och tidigare blogginlägg för att säkerställa att du gjort allt:

Kontakta oss

Lycka till och hör av dig till en av våra butiker om du har några funderingar eller behöver personlig hjälp med att hyra förråd. Kontakta din närmsta anläggning via vår kundservice redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

 

 

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA