Skip to content

Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Det är en månad kvar innan du flyttar, och du känner att flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och sippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du flyttar.

Säg upp/ändra abonnemangen

Oftast är det en månads uppsägningstid på abonnemang. Ska du inte fortsätta prenumerera när du flyttar, är det bra att veta när du bör säga upp det för att undvika onödiga kostnader. Säg upp eller överför det till den nya adressen, eller överlåt det till dem som ska ta över nuvarande bostaden.

Börja sälja/ge bort/kasta

Det är både tidskrävande och onödigt att ta med möbler, kläder och saker du inte önskar ha med i nya hemmet. Det kan ta lite tid att gå igenom och sälja allt, därför är det en bra idé att börja göra det innan du börjar packa.

Börja packa

När borde du börja packa ned allt? Det kan ta lång tid att packa ned ett helt hem. Det är därför en bra idé att tidigt börja packa ned saker du inte kommer använda förrän du flyttat in i den nya lägenheten. Ju mer du får gjort i början, desto mindre har du att göra när det börjar koka.

Kolla upp försäkringen

Har du hemförsäkring eller annat där adressen eller annan information behöver uppdateras? Se då till att göra det i god tid.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Senaste inläggen

Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.

Hvad har du brug for den første nat i en ny lejlighed?

I en stressende flytteperiode kan det være let at glemme, at du faktisk skal bo i den nye lejlighed eller hus den første nat.

Velkommen til City Self-Storage Flytteskole

Velkommen til City Self-Storage Flytteskole! Vi ved, at der er meget, der skal tænkes på i en flytteproces.

5 tecken på att det är dags att rensa i förrådet

När man bor i lägenhet så är källarförrådet en välsignelse för att få undan det som man inte vill ha i lägenheten. Det går fort att fylla på och till slut har man ett berg som kan rasa vilken sekund som helst. Lite oreda är inga problem, men hur vet man att man faktiskt måste rensa upp?
*
*

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webplats. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Läs mer >