Vad behöver du göra två veckor innan du ska flytta?

När det är två veckor kvar, är det dags att få fart på saker och ting, så du inte behöver oroa dig över det onödiga precis innan flytten. Gör klart det som går redan nu.

Ordna flytthjälp

Ifall du ännu inte gjort det, är det dags att ordna flytthjälp. Hur ordnar du flytthjälp? Jo, det finns flera sätt att göra det på. Exempelvis kan du be om hjälp från vänner, familj eller anställa en flyttfirma.

Transport

Se till att lösa transport- frågan i god tid, så inte allt blir uppbokat. Börja leta efter flyttbil, släpvagn och flyttfirmor i tid. Vi på City Self- Storage hjälper dig gärna att hitta alternativet som passar dig. Kolla med din närmsta anläggning ifall de har företag de rekommenderar. Glöm heller inte att du har rätt till RUT- avdrag när du anlitar en flyttfirma.

Hyr förråd

Ifall du behöver förvaring under flytten, rekommenderar vi att du reserverar ett förråd i förväg, så att du är säker att storleken du behöver inte är uppbokad. På våra bemannade anläggningar får du personlig hjälp med att hyra rätt förråd.

Har du ordnat packmaterial?

Ifall du ännu inte gjort det, är det dags. Det tar tid att packa ned allt, och det är dessutom bra att ha något att packa ned det i. I våra butiker finner du det flyttmaterial du behöver. Dessutom erbjuder vi bärselar du kan hyra.

Slutstädning

Ska du städa själv eller ska du anlita en städfirma? Kanske behöver du extrahjälp från vänner och familj? Kom ihåg att du även har rätt till RUT- avdrag när du anlitar en städfirma.

Ändra folkbokföringsadress

När du ska adressändra, gör du en flyttanmälan hos Skatteverket. För att nya adressen ska gälla från dagen du flyttar in, är det bra att göra en flyttanmälan i god tid. Anmäler du senare än en vecka efter flytten, gäller inte din nya adress förrän anmälan kommit in. För enkelhetens skull, kan det vara bra att ändra det som går till digital post. Då slipper du oroa dig för att viktiga fakturor inte kommer fram.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA