Var ett av dina nyårslöften att hålla det rent och snyggt hemma?

… Eller bara att ta det lugnt? Då kan ett rent och snyggt hem underlätta! Vi är snart 3 månader in på året och med det så tänkte vi att lite tips på hur man ska hålla det fräscht hemma skulle komma bra till hands.

Var ett av dina nyårslöften att hålla det rent och snyggt hemma?

Hur håller man det rent?

Du kanske känner en som alltid har det städat hos sig. Oavsett vilken dag i veckan eller tid på dygnet, men du förstår inte hur. Det främsta tipset vi kan ge är att hålla en bra dagsrutin för städning, saker man alltid kan få gjort under dagen.

  • Städa samtidigt som du lagar mat
  • Städa köksbordet efter middagen
  • Ta ut ren disk på morgonen från diskmaskinen (Så att den är tom och redo för användning på kvällen )
  • Släng sopor på en gång – Låt dem inte stå över natten.
  • Använd lådor och annan förvaring för att slippa ha småprylar utspridda i ditt hem..
  • Detta kan tyckas vara väldigt tråkigt men det underlättar ens vardag när man väl får det i rutin, väldigt enkelt och tar inte alls lång tid - det går helt enkelt på autopilot i slutändan.

Ha en yta för viktiga föremål

Hur ofta springer man inte runt och letar efter sina nycklar? Eller när man ska resa och ens pass plötsligt är borta? Detta händer oss alla och ett riktigt bra tips är att ha speciella platser för dessa prylar. Ha en bestämt yta, kan vara på bordet vid hallen, eller helt enkelt en låda som är för viktiga prylar. Ha som rutin att alltid lägga tillbaka dessa prylar där, att nyckeln alltid läggs vid bordet i hallen och passet alltid finns i lådan bredvid sängen.

Är det alltid stökigt i ditt hem?

Har du det stökigt hemma? Då kan det vara på tiden att man säljer, kastar eller förvarar det någonstans så man får ett renare hem. Ifall du bor mindre idag och har funderingar på att flytta större framöver så kan ett tips vara att hyra ett förråd där du lägger möbler och dylikt som du ska ha till den framtida bostaden.

Svårt att ändra vanor

Brukar du slänga dina kläder på golvet innan du går och lägger dig? Eller dra ut på tiden med din disk? Dessa dåliga vanor kan väldigt lätt bidra med en trist stämning i ens hem. Därför är det viktigt att man tar tag i dessa dåliga vanor och bygger upp bättre vanor som gör ens vardag renare och lugnare. Försök att hålla en bra vana av att sköta dessa sysslor på direkten, då blir dem inga problem.

Har du frågor om våra förråd? Hör gärna av er så kan vi hjälpa till med att klara upp alla funderingar!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Däckförvaring, bild på bil

Däckförvaring

Felaktig däckförvaring kan förstöra dem, och det kan vara en dyr affär. Ta därför del av våra däckförvarings- tips nedan och förläng istället dina däcks livslängd!

Person bland flyttkartonger som grubblar över att flytta isär

Flytta isär: tips för att underlätta processen

Nu har ni bestämt er för att flytta isär. Det sista ni vill behöva tänka på är allt som behöver göras. Tyvärr är det inte oftast så enkelt, därför har vi sammanställt några tips för att göra processen enklare. Läs vidare!

Två personer bland flyttkartonger som är glada över att flytta ihop

Att flytta ihop: några nyttiga tips

Att flytta ihop är en spännande fas i livet. Men det är även mycket som ska tas tag i innan flytten. Vi har sammanställt några enkla tips för att ni som ska flytta ihop får en smidigare flytt. Läs vidare!

Tömma dödsbo, en bild på antika prylar

Tömma dödsbo: några tips för att underlätta processen

Har en närstående gått bort? Är det svårt att veta var börja under denna sorgsna tid? Vi har sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose