|

Vi vill upplysa våra kunder att vi just nu byter affärssystem och att detta kan medföra en del förseningar vid fakturautskick. Detta medför en del tekniska problem som vi jobbar intensivt med att lösa.

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”.

Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

Otäck self-storage?

Man kan föreställa sig att det är som i en skräckfilm när man befinner sig i förrådsanläggningen. Det är som en labyrint med tomma gångar, där kusliga figurer kan gömma sig bakom varje hörn.

Brr… Bara tanken får en att rysa i hela kroppen. Men är halloween verkligen så otäckt som vi får det att verka?

En gammal tradition

Halloween började faktiskt inte i USA, utan långt bak i tiden under den keltiska tiden.

Kelterna delade in året i två delar – den ljusa tiden och den mörka tiden. När mörkret kom, startade kelterna stora brasor och firade att hösten var på väg, på en dag de kallade för “Samhain”.

Traditionen kunde vara skrämmande, men samtidigt skapade den mörka tiden en gemenskap.

Stammen samlades med ljus och hopp inför det nya året. Det var en tradition som markerade att stammen skulle ta hand om varandra under den kommande kalla och mörka tiden.

City Self-Storage och Samhain

Vi väljer att följa den keltiska versionen av halloween, därför blir det lite trevligare att vistas själv vid våra förråd under halloween.

Vi har därför väl belysta gångar på hela anläggningen så det alltid ska vara ljust när du besöker ditt förråd.

För att inte känna att du går genom en labyrint är gångarna i våra anläggningar namngivna med välkända namn eller markerade på kartan.

Även om du inte besöker ditt förråd under halloween för att se hur det står till med dina ägodelar, kan du fortfarande vara säker på att de är tryggt förvarade.

Vi har ingen brasa som håller ondskan borta, men vi har säkrat anläggningen så att den endast nås med personliga lösenord, vi har även övervakning och kraftfulla hänglås – det måste vara minst lika säkert som en brasa?

Du kan läsa mer om säker förvaring hos City self-storage: Säker förvaring.

När Halloween är över

Föredrar du som många andra den amerikanska versionen? Då har du nog pyntat och klätt ut dig och barnen. Efter halloween kommer du bli kvar med en massa kreativa dekorationer och fina utklädnader.

Det är synd att kasta dem, så varför inte förvara dem i ett av våra förråd? Då slipper de ta en massa onödig plats i hemmet.

Kontakta våra förvaringsexperter om du har frågor, eller boka ett förråd enkelt.

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss.

Kontakta din närmaste anläggning redan idag eller ring oss på: 0200 22 50 70.

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.