Hur du flyttar in i ditt förråd

Närmar sig dagen då du ska flytta in i ditt förråd? Här hittar du en översikt vad du bör tänka på innan du flyttar in samt hur det fungerar när du väl flyttar in. Med detta blir förhoppningsvis allt så smärtfritt som möjligt.

Hur du flyttar in i ditt förråd

Innan du anländer till anläggningen

  • Ta reda på din personliga kod till anläggningen samt förrådsnumret. Kontakta vår kundsupport ifall du inte har fått informationen.
  • Behöver du hyra bärsele eller pirror för att underlätta frakten? Hör av dig till anläggningen så kan du boka dessa hjälpmedel.
  • Ifall ditt bohag ska lagras en längre tid rekommenderar vi att du plastar in allt så du undviker damm och liknande, vi har våra covers som du kan hitta här.
  • Köp flyttmaterial och andra hjälpmedel i förväg så du lätt kan transportera det till förrådet. T.ex. Flyttkartonger samt bubbelplast istället för svarta soppsäckar.

När du har anlänt till anläggningen

  • Varje dag har du har tillgång till anläggningen mellan 06:00 – 23:00.
  • Använd dig av din personliga kod för att ta dig in i anläggningen.
  • Anläggningarna har kartor för att hjälpa dig hitta förrådet, ta gärna en titt på dessa kartor innan du letar.
  • Inne i anläggningen hittar du vagnar man kan låna för att underlätta transporten från bil till förrådet. Glöm inte bort att placera tillbaka vagnarna när du har använt dom.

Behöver du flyttmaterial eller har du andra funderingar?

Ifall du saknar flyttmaterial eller behöver mer hjälp så rekommenderar vi att du tar dig till en av våra butiker. Väl på plats så kan man köpa det mesta inom flyttmaterial samt få hjälp av kunnig personal som kan svara på allt du kan tänkas undra kring flytten.

Vi finns även tillgängliga över telefon, E-post sam chatten som finns på våran hemsida.

Lycka till med flytten!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA