Hur du flyttar in i ditt förråd

Närmar sig dagen då du ska flytta in i ditt förråd? Här hittar du en översikt vad du bör tänka på innan du flyttar in samt hur det fungerar när du väl flyttar in. Med detta blir förhoppningsvis allt så smärtfritt som möjligt.

Innan du anländer till anläggningen

  • Ta reda på din personliga kod till anläggningen samt förrådsnumret. Kontakta vår kundsupport ifall du inte har fått informationen.
  • Behöver du hyra bärsele eller pirror för att underlätta frakten? Hör av dig till anläggningen så kan du boka dessa hjälpmedel.
  • Ifall ditt bohag ska lagras en längre tid rekommenderar vi att du plastar in allt så du undviker damm och liknande, vi har våra covers som du kan hitta här.
  • Köp flyttmaterial och andra hjälpmedel i förväg så du lätt kan transportera det till förrådet. T.ex. Flyttkartonger samt bubbelplast istället för svarta soppsäckar.

När du har anlänt till anläggningen

  • Varje dag har du har tillgång till anläggningen mellan 06:00 – 23:00.
  • Använd dig av din personliga kod för att ta dig in i anläggningen.
  • Anläggningarna har kartor för att hjälpa dig hitta förrådet, ta gärna en titt på dessa kartor innan du letar.
  • Inne i anläggningen hittar du vagnar man kan låna för att underlätta transporten från bil till förrådet. Glöm inte bort att placera tillbaka vagnarna när du har använt dom.

Behöver du flyttmaterial eller har du andra funderingar?

Ifall du saknar flyttmaterial eller behöver mer hjälp så rekommenderar vi att du tar dig till en av våra butiker. Väl på plats så kan man köpa det mesta inom flyttmaterial samt få hjälp av kunnig personal som kan svara på allt du kan tänkas undra kring flytten.

Vi finns även tillgängliga över telefon, E-post sam chatten som finns på våran hemsida.

Lycka till med flytten!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Däckförvaring, bild på bil

Däckförvaring

Felaktig däckförvaring kan förstöra dem, och det kan vara en dyr affär. Ta därför del av våra däckförvarings- tips nedan och förläng istället dina däcks livslängd!

Person bland flyttkartonger som grubblar över att flytta isär

Flytta isär: tips för att underlätta processen

Nu har ni bestämt er för att flytta isär. Det sista ni vill behöva tänka på är allt som behöver göras. Tyvärr är det inte oftast så enkelt, därför har vi sammanställt några tips för att göra processen enklare. Läs vidare!

Två personer bland flyttkartonger som är glada över att flytta ihop

Att flytta ihop: några nyttiga tips

Att flytta ihop är en spännande fas i livet. Men det är även mycket som ska tas tag i innan flytten. Vi har sammanställt några enkla tips för att ni som ska flytta ihop får en smidigare flytt. Läs vidare!

Tömma dödsbo, en bild på antika prylar

Tömma dödsbo: några tips för att underlätta processen

Har en närstående gått bort? Är det svårt att veta var börja under denna sorgsna tid? Vi har sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose