Hur du flyttar in i ditt förråd

Närmar sig dagen då du ska flytta in i ditt förråd? Här hittar du en översikt vad du bör tänka på innan du flyttar in samt hur det fungerar när du väl flyttar in. Med detta blir förhoppningsvis allt så smärtfritt som möjligt.

Hur du flyttar in i ditt förråd

Innan du anländer till anläggningen

  • Ta reda på din personliga kod till anläggningen samt förrådsnumret. Kontakta vår kundsupport ifall du inte har fått informationen.
  • Behöver du hyra bärsele eller pirror för att underlätta frakten? Hör av dig till anläggningen så kan du boka dessa hjälpmedel.
  • Ifall ditt bohag ska lagras en längre tid rekommenderar vi att du plastar in allt så du undviker damm och liknande, vi har våra covers som du kan hitta här.
  • Köp flyttmaterial och andra hjälpmedel i förväg så du lätt kan transportera det till förrådet. T.ex. Flyttkartonger samt bubbelplast istället för svarta soppsäckar.

När du har anlänt till anläggningen

  • Varje dag har du har tillgång till anläggningen mellan 06:00 – 23:00.
  • Använd dig av din personliga kod för att ta dig in i anläggningen.
  • Anläggningarna har kartor för att hjälpa dig hitta förrådet, ta gärna en titt på dessa kartor innan du letar.
  • Inne i anläggningen hittar du vagnar man kan låna för att underlätta transporten från bil till förrådet. Glöm inte bort att placera tillbaka vagnarna när du har använt dom.

Behöver du flyttmaterial eller har du andra funderingar?

Ifall du saknar flyttmaterial eller behöver mer hjälp så rekommenderar vi att du tar dig till en av våra bemannade butiker. Väl på plats så kan du köpa det det du behöver inom pack- och flyttmaterial samt få hjälp av kunnig personal som kan svara på allt du kan tänkas undra kring flytten.

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss. Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Lycka till med flytten!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA