Nya minnen skapas hela tiden

Livet blir till under tiden du lever – på gott och ont, och det är inte allt du kan planera det. Då är det bra att veta att det finns en plats där minnena kan förvaras så att de inte behöver vara borta för gott.

När du går från ett skede i livet till ett annat ska du inte behöva kasta gamla minnen bara för att skapa utrymme för nya. Om du istället sparar dem kan du komma tillbaka dem så ofta du vill.

Din skivsamling och bilderna av gamla vänner från tonåren som du inte har pratat med på många år, ett instrument som du en gång spelat, de första köksstolarna som du köpte med din flickvän när ni flyttade ihop – alla dessa minnen som det kan vara kul att plocka fram vid ett senare tillfälle.

En dag kommer även du att vara ett minne för andra. Det är viktigt för dem som är kvar för att se minnena av dig och berätta historierna om dig.

Vissa minnen vill man kanske glömma, andra lagras i hjärtat, hos en vän, på vinden – eller i ett förråd.

Minnen kan inte mätas i pengar. Det är därför de är så värdefulla. Besök gärna någon av våra avdelningar för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att ta hand om dina minnen.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Däckförvaring, bild på bil

Däckförvaring

Felaktig däckförvaring kan förstöra dem, och det kan vara en dyr affär. Ta därför del av våra däckförvarings- tips nedan och förläng istället dina däcks livslängd!

Person bland flyttkartonger som grubblar över att flytta isär

Flytta isär: tips för att underlätta processen

Nu har ni bestämt er för att flytta isär. Det sista ni vill behöva tänka på är allt som behöver göras. Tyvärr är det inte oftast så enkelt, därför har vi sammanställt några tips för att göra processen enklare. Läs vidare!

Två personer bland flyttkartonger som är glada över att flytta ihop

Att flytta ihop: några nyttiga tips

Att flytta ihop är en spännande fas i livet. Men det är även mycket som ska tas tag i innan flytten. Vi har sammanställt några enkla tips för att ni som ska flytta ihop får en smidigare flytt. Läs vidare!

Tömma dödsbo, en bild på antika prylar

Tömma dödsbo: några tips för att underlätta processen

Har en närstående gått bort? Är det svårt att veta var börja under denna sorgsna tid? Vi har sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose