Nya minnen skapas hela tiden

Livet blir till under tiden du lever – på gott och ont, och det är inte allt du kan planera det. Då är det bra att veta att det finns en plats där minnena kan förvaras så att de inte behöver vara borta för gott.

När du går från ett skede i livet till ett annat ska du inte behöva kasta gamla minnen bara för att skapa utrymme för nya. Om du istället sparar dem kan du komma tillbaka dem så ofta du vill.

Din skivsamling och bilderna av gamla vänner från tonåren som du inte har pratat med på många år, ett instrument som du en gång spelat, de första köksstolarna som du köpte med din flickvän när ni flyttade ihop – alla dessa minnen som det kan vara kul att plocka fram vid ett senare tillfälle.

En dag kommer även du att vara ett minne för andra. Det är viktigt för dem som är kvar för att se minnena av dig och berätta historierna om dig.

Vissa minnen vill man kanske glömma, andra lagras i hjärtat, hos en vän, på vinden – eller i ett förråd.

Minnen kan inte mätas i pengar. Det är därför de är så värdefulla. Besök gärna någon av våra avdelningar för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att ta hand om dina minnen.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA