Nya minnen skapas hela tiden

Livet blir till under tiden du lever – på gott och ont, och det är inte allt du kan planera det. Då är det bra att veta att det finns en plats där minnena kan förvaras så att de inte behöver vara borta för gott.

När du går från ett skede i livet till ett annat ska du inte behöva kasta gamla minnen bara för att skapa utrymme för nya. Om du istället sparar dem kan du komma tillbaka dem så ofta du vill.

Din skivsamling och bilderna av gamla vänner från tonåren som du inte har pratat med på många år, ett instrument som du en gång spelat, de första köksstolarna som du köpte med din flickvän när ni flyttade ihop – alla dessa minnen som det kan vara kul att plocka fram vid ett senare tillfälle.

En dag kommer även du att vara ett minne för andra. Det är viktigt för dem som är kvar för att se minnena av dig och berätta historierna om dig.

Vissa minnen vill man kanske glömma, andra lagras i hjärtat, hos en vän, på vinden – eller i ett förråd.

Minnen kan inte mätas i pengar. Det är därför de är så värdefulla. Besök gärna någon av våra avdelningar för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att ta hand om dina minnen.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA