|

CSS logo

City Self-Storage – 20 års erfarenhet av förråd

Med över 20 år i branschen och över 33 avdelningar i fyra europeiska länder, kan man lugnt säga att City Self-Storage spelar en betydande roll i den europeiska förrådsbranschen.

Med verksamhet från Norge i norr till Danmark i söder har City Self-Storage goda erfarenheter av self-storage i ett brett spektrum av europeiska marknader.

Men vad har detta 20 år långa äventyr lärt oss? Och vad kan andra företag lära av våra erfarenheter?

Det kanske viktigaste rådet City Self-Storage kan ge är att ha ett kundorienterat förhållningssätt. Denna industri handlar om människor – den handlar om att vara inriktade på både företags- och privatpersoner med flexibla förvaringslösningar, och att vara innovativa och anpassningsbara både lokalt och globalt. Varje kund är unik och detta bör återspeglas i produkter, tjänster och erbjudanden.

Detta kundtillvägagångssätt innebar att City Self-Storage Europa tilldelades “European Customer Service Award of the Year”, som delades ut för första gången under den årliga europeiska förrådkonferensen 2012. Priset delas ut till en person eller ett företag som har uppvisat ”exceptionell kundservice”. City Self-Storage starka fokus på kundservice, tilläggstjänster och utmärkta resultat i kundundersökningar var de främsta anledningarna till att de tilldelas priset.

“Som företag är City Self-Storage Europa mycket stolt och hedrat över att vinna priset”, säger Frederik Selvaag, ordförande i City Self-Storage.

Erling Nyberget, VD, säger: “Det här är verkligen en utmärkelse vi vann med alla som arbetar i City Self-Storage Europa, som varje dag jobbar för att bygga kundrelationer och förstå olika behov och skapa en god stämning”.

I en bransch där kärnprodukten, förråd, snabbt kan ses som en relativt generisk råvara, är City Self-Storage glada att deras fokus på kundservice och tilläggstjänster uppskattas av kunder och erkänns av industrin. Vi tror att denna inriktning, i symbios med vår unika personal, kommer ge ett 2013 då City Self-Storage tillväxt fortskrider med både omvandling och kundnummer.

Många års erfarenhet har också visat att City Self-Storage inte lider någon brist på sin vilja att dela med sig av sina erfarenheter. 20 år i branschen har gett ett överflöd av kunskap i allt från marknadsföring och detaljhandel till teknik och utbildning. Även lokala företag kan alltså dra nytta av denna skandinaviska skattkista av upplevelser.

Grundat 1993, har City Self-Storage varit en del av familjeföretaget Selvaagbygg, och har utvecklat en kultur och tradition präglad av professionalism, pålitlighet och kreativitet.

Vi arbetar konsekvent för att upprätthålla en hög standard, men du kan inte erbjuda god kundservice om inte de anställda trivs. Därför använder vi undersökningen “Great Place to Work” för att låta våra medarbetare rapportera om hur du mår, och vi kan stolt meddela att vår filial i Spanien var bland de 15 bästa företagen att arbeta för i Spanien.

För tredje året i rad vann City Self-Storage award “Årets europeiska avdelning” på den årliga europeiska förrådkonferensen. Denna utmärkelse tilldelas den avdelning som har utmärkt sig särskilt när det gäller positiv inverkan på de anställda, konvertering och drift.

Men det är inte möjligt att hålla 20 år i branschen utan felsteg. City Self-Storage har haft sina nedgångar, varit genom konsolidering och expanderat verksamheten igen. Men även genom en konsolideringsprocess och den finanskris som härjade i Europa, har City Self-Storage lyckats behålla en positiv trend i både omsättning och rörelseresultat genom dessa år.

Vi ser fram emot de kommande 20 åren, och förbereder oss för nästa generation av self-storage i fråga om omfattning, tillgänglighet, produktutveckling och marknadstillväxt.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.