3 packningstips innan du förvarar

Packar du ned dina tillgångar innan de förvaras under en kort eller längre period? Gör förvaringen lite enklare för dig själv – följ dessa tre packningstips innan du förvarar.

Behöver du komma åt något?

Då bör du komma ihåg detta när du packar. Det är inte så roligt att komma till ditt utrymmet för att hämta dina skidsaker och så är de fast längst in. Packa smart så att det du behöver är lätt tillgängligt.

Veta vad som är var

Det är heller inte så roligt att inte veta var det du behöver ligger, för alla lådor och väskor ser likadana ut. Att förvara länge gör det extra svårt att komma ihåg vad som är vart. Skriv ned var väskan hör hemma, och kanske några anteckningar om vad som egentligen är i (t.ex. tallrikar, köksredskap, redskap). Om det blir för tidskrävande kan ett trick vara att förvara i något genomskinligt, så du har full överblick av det du förvarar.

Packa inte för tungt

För att göra förvaringen bokstavligt lättare är det lämpligt att inte packa för tungt i lådorna. Tänk på att du ska transportera dom till lagret och gå tillbaka med det en dag. Om lådorna är för tunga skapar de också mycket press på andra saker om de staplas. Undvik halvpackade lådor genom att packa lätta föremål överst i lådorna.

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss. Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70. Du kan även chatta med oss eller komma in i en av våra bemannade butiker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA