3 packningstips innan du förvarar

Packar du ned dina tillgångar innan de förvaras under en kort eller längre period? Gör förvaringen lite enklare för dig själv – följ dessa tre packningstips innan du förvarar.

Behöver du komma åt något?

Då bör du komma ihåg detta när du packar. Det är inte så roligt att komma till ditt utrymmet för att hämta dina skidsaker och så är de fast längst in. Packa smart så att det du behöver är lätt tillgängligt.

Vet vad som är vart

Det är heller inte så roligt att inte veta var det du behöver ligger, för alla lådor och väskor ser likadana ut. Att förvara länge gör det extra svårt att komma ihåg vad som är vart. Skriv ned var väskan hör hemma, och kanske några anteckningar om vad som egentligen är i (t.ex. tallrikar, köksredskap, redskap). Om det blir för tidskrävande kan ett trick vara att förvara i något genomskinligt, så du har full överblick av det du förvarar.

Packa inte för tungt

För att göra förvaringen bokstavligt lättare är det lämpligt att inte packa för tungt i lådorna. Tänk på att du ska transportera dom till lagret och gå tillbaka med det en dag. Om lådorna är för tunga skapar de också mycket press på andra saker om de staplas. Undvik halvpackade lådor genom att packa lätta föremål överst i lådorna.

Om du vill ha fler tips kan du kontakta oss här, chatta eller komma till en av våra butiker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA