3 packningstips innan du förvarar

Packar du ned dina tillgångar innan de förvaras under en kort eller längre period? Gör förvaringen lite enklare för dig själv – följ dessa tre packningstips innan du förvarar.

Behöver du komma åt något?

Då bör du komma ihåg detta när du packar. Det är inte så roligt att komma till ditt utrymmet för att hämta dina skidsaker och så är de fast längst in. Packa smart så att det du behöver är lätt tillgängligt.

Veta vad som är var

Det är heller inte så roligt att inte veta var det du behöver ligger, för alla lådor och väskor ser likadana ut. Att förvara länge gör det extra svårt att komma ihåg vad som är vart. Skriv ned var väskan hör hemma, och kanske några anteckningar om vad som egentligen är i (t.ex. tallrikar, köksredskap, redskap). Om det blir för tidskrävande kan ett trick vara att förvara i något genomskinligt, så du har full överblick av det du förvarar.

Packa inte för tungt

För att göra förvaringen bokstavligt lättare är det lämpligt att inte packa för tungt i lådorna. Tänk på att du ska transportera dom till lagret och gå tillbaka med det en dag. Om lådorna är för tunga skapar de också mycket press på andra saker om de staplas. Undvik halvpackade lådor genom att packa lätta föremål överst i lådorna.

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss. Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70. Du kan även chatta med oss eller komma in i en av våra bemannade butiker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA