|

Bättre plats till cykeln

Behöver du göra plats för cykeln hemma? Står den bara i vägen just nu? Då kanske några av våra tips kan vara till hjälp!

Häng upp cykeln på väggen

Den bästa lösningen för den som bor mindre är att förvara cykeln på väggen. Dessutom ser det snyggt ut. För att hänga upp cykeln på väggen behöver du köpa en speciell krok och det finns lite olika att välja mellan.

Bäst är att kolla med en cykelbutik!

Vilken vägg ska jag hänga upp på?

Det kan till en början verka konstigt att hänga upp en cykel på väggen men det skapar en annorlunda inredning som är både inne och praktisk.

Exempelvis kan du hänga upp den ovanför din arbetsplats, ett udda och roligt alternativ som dessutom påminner dig om att inte glömma att få in vardagsmotionen.

Gipsvägg eller betongvägg?

Har du inte kunnat starta en webbutik för att du inte har möjlighet att ta emot och förvara produkterna? Vi erbjuder godsmottagning direkt till förrådet och utleverans av produkter. Smidigt, inte sant?

Gipsvägg

Då cykeln är ganska tung är det bäst att hänga upp den på regeln. Vad är en regel? Jo en gipsvägg är byggd med stående träreglar vanligtvis med 60 cm mellanrum och en gipsskiva ovanpå. Så du vill helst borra i regeln för bäst fäste.

Hur ska du veta var regeln är? Du får knacka och höra. Låter det ihåligt då är det ingen regel bakom gipsskivan.

Om du inte lyckas hitta regeln så kan du hänga upp cykeln på gipsskivan men då behöver du en gipsplugg som du trycker in i hålet du borrat för att sedan skruva in kroken.

Betongvägg

För att hänga upp cykeln på en betongvägg behöver en slagborr att borra hål med. Och samma sak där, du behöver du en betongplugg. 

Det här kan du få hjälp med i byggaffärer.

Lite diskretare alternativ…

  • Göm den bakom möbler
  • Under trappan
  • Under sängen
  • På balkongen

Fortfarande inte plats hemma?

Funkar inte alternativen ovan och har du inget förråd eller cykelrum? Då kan du hyra ett förråd för att förvara din cykel. Våra förråd ligger centralt så att du enkelt kan komma åt din cykel när du behöver den!

Våra förråd är helt utan insyn, låsta, uppvärmda och du tecknar en försäkring vid förvaring. Dessutom används en personlig kod vid in- och utpassering i förrådsanläggningen.

Hyr förråd ett förråd.

Lite fler tips…

Läs våra cykelförvaringstips där vi tipsar om lite fler alternativ: Cykelförvaringstips

Kontakta oss

Har du några funderingar eller vill prata med våra flytt- och förvaringsexperter för att hitta lösningen som passar dig?

Du kan alltid ringa oss: 0200 22 50 70 eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Hoppas att dessa tips varit till hjälp!

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.