Så slipper du inbrott i sommar

Inbrottstjuvar tar ingen semester, utan dom är som mest aktiva under semestertiderna när man själv är bortrest. Men det finns flera lösningar för att hålla dom borta ifrån din bostad. Här ger vi ett par tips som får dom att tänka om när dom ser din bostad.

  • Låt någon ta hand om dina växter samt lägga undan din post så blir chansen större att inbrottstjuvarna tror att du är hemma vilket kan få dom att då tänka om innan dom försöker göra inbrott.
  • Säkerhetsdörr är ett absolut måste i våra ögon och är något som varmt rekommenderas att ha installerat i sitt hem.
  • Säg till dina grannar att du är bortrest och be dom hålla koll på din bostad och runt omkring i närområdet, speciellt ifall det är villaområde.
  • Ifall du har larm skall det synas utanför genom larm stickers som är synliga för allmänheten.
  • Försök även att inte förvara dina värdefulla ägodelar hemma, istället rekommenderas det att dessa förvaras hos en vän när du är bortrest eller ett bankfack. Du skulle kunna hyra ett mindre förråd där det är larmat med kameraövervakning samt personlig kod för att få tillgång till förrådet och ha det som en fast punkt för de värdefulla ägodelar som man har. Läs mer om våra säkra lösningar här >
  • Kontakta oss

    Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss. Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Hoppas att dessa tips kan ge dig ett säkrare hem och ett större lugn inför semestertiderna.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA