Så slipper du inbrott i sommar

Inbrottstjuvar tar ingen semester, utan dom är som mest aktiva under semestertiderna när man själv är bortrest. Men det finns flera lösningar för att hålla dom borta ifrån din bostad. Här ger vi ett par tips som får dom att tänka om när dom ser din bostad.

  • Låt någon ta hand om dina växter samt lägga undan din post så blir chansen större att inbrottstjuvarna tror att du är hemma vilket kan få dom att då tänka om innan dom försöker göra inbrott.
  • Säkerhetsdörr är ett absolut måste i våra ögon och är något som varmt rekommenderas att ha installerat i sitt hem.
  • Säg till dina grannar att du är bortrest och be dom hålla koll på din bostad och runt omkring i närområdet, speciellt ifall det är villaområde.
  • Ifall du har larm skall det synas utanför genom larm stickers som är synliga för allmänheten.
  • Försök även att inte förvara dina värdefulla ägodelar hemma, istället rekommenderas det att dessa förvaras hos en vän när du är bortrest eller ett bankfack. Du skulle kunna hyra ett mindre förråd där det är larmat med kameraövervakning samt personlig kod för att få tillgång till förrådet och ha det som en fast punkt för de värdefulla ägodelar som man har. Läs mer om våra säkra lösningar här >

Hoppas att dessa tips kan ge dig ett säkrare hem och ett större lugn inför semestertiderna.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA