Smarta lagerlösningar som alla kan ta del av

När du har packat allt du äger i flyttkartonger är det lockande att köra in det i förrådet. Men om du om du bara följer dessa smarta lagringstips, sparar du inte bara på utrymmet utan du får även ett välorganiserat förråd. Läs vidare!

Lagra smart

Hur kan du packa och lagra smart?

Smarta lagerlösningar innebär inte alltid jättestora förråd, utan att utnyttja det utrymmet du har på bästa sätt. När du ska lagra smart, är packning därför en avgörande faktor. Nedan finner du enkla och smarta lagerlösningar som du enkelt kan ta del av.

Utnyttja utrymmet

Du vill utnyttja utrymmet i förrådet smart, se därför till att utnyttja höjden på förrådet. Använder du dig även av flyttkartonger i samma storlek, blir de enklare, stabilare och säkrare att stapla.

Har du inte plats hemma eller i ditt källarförråd? Du kan enkelt hyra ett förråd hos oss här redan idag. Hyr det tillfälligt under tiden du går igenom dina saker.

Organisera det du ska lagra

Se till att organisera det du ska lagra. Du vill veta var allting står i förrådet, och enkelt komma åt det. Markera alla påsar och flyttkartonger med vad som finns i. Är det mycket som ska lagras, kan det vara bra att vara så specifik som möjligt när du markerar.

Skriver du exempelvis endast “kläder” på flyttkartongen, kan det bli svårt att veta ifall det är din dunjacka, eller sommarkjol som ligger i.

Skydda det du ska lagra

För att undvika skadedjur är det viktigt att alla textilier plastas in. Även om du själv inte har skadedjur, vill du självklart undvika att få det. Dessutom undviker du damm på dina ägodelar genom att plasta in dem. Se även till att packa det tyngsta i botten av flyttkartongen eller väskan för att de ska hålla sig stabila.

Läs mer om hur du bäst skyddar dina ägodelar i våra pack- och förvaringstips här.

Var försiktig med möbler och vitvaror.

För att dra nytta av förvaringsutrymmet kan det vara frestande att lägga tunga kartonger på soffan. Detta kan verka som en smart förvaringslösning, men soffor och fåtöljer är inte avsedda för att tåla för tung vikt under en längre period. Ställ istället möblerna på högkant ifall det går.

När du ska lagra vitvaror såsom kyl och frys, behöver de först avfuktas och rengöras. Tvättmaskinen och diskmaskinen bör tömmas på vatten.

Kontakta oss

Har du fler funderingar kring hur du kan packa och lagra smart? Tveka då inte att kontakta våra förvaringsexperter på City Self- Storage. Vi hjälper dig gärna! Ring oss på 0200 22 50 70 så hjälper vi dig med frågor och förrådsbokning.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA