|

CSS logo

Smidig flytt med hjälp av förråd  

Det mest självklara är att använda förrådet för förvaring. Men till vilken typ av förvaring? Läs vidare för att ta reda på det!

Det mest självklara är att använda förrådet för förvaring. Men till vilken typ av förvaring? Läs vidare för att ta reda på det! 

Mellanförvaring

Ska du flytta tillfälligt för jobb eller skola? Du kanske inte ska ha kvar din bostad under den tiden du bo i en annan ort, då kan det vara smidigt att hyra lager för alla dina ägodelar. Du kanske ska flytta utomlands en period och vill behålla dina saker.  

Ska du flytta ut ur ditt hem innan du flyttar in i det nya? 

Det händer ibland att hyreskontraktet går ut innan det nya börjar gälla, eller att du bestämt med köparen av din bostad att du ska flytta ut ett visst datum, men att du ännu inte ska flytta in i nya bostaden. 

Relaterat: Mellanförvaring – är du mellan bostäder? 

Flytt från större till mindre 

För de som flyttar från större till mindre brukar det innebära att det är en del som behöver rensas bort. Det är även oftast svårare sagt än gjort, speciellt ifall man är under tidspress. Har du inte tid att gå igenom alla ägodelar innan flytten, kan du hyra lager och göra det allt eftersom i din egen takt. 

Rensning är svaret 

I grund och botten handlar det alltid om att vi har fler saker än vi har plats med och kanske även än vi behöver. En förebyggande metod är att kontinuerligt rensa och gå igenom dina saker. Fundera även lite extra på om du behöver något när du är ute och handlar.  

Hyr ett förråd hos City Self-Storage 

Det finns många fördelar med att hyra förråd hos just oss. Utöver att våra flytt- och förvaringsexperter gärna hjälper dig under processen, finns en del andra fördelar du kan läsa om: Hur fungerar förråd – Visning – Bokning  

Kontakta oss

Lycka till och hör av dig till oss om du har några funderingar om våra förråd eller behöver hjälp att boka ett. 

Du kan alltid ringa oss: 0200 22 50 70 eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig. 

Hoppas att dessa tips varit till hjälp! 

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.