Vad betyder varmförråd?

Nu när vinterkylan snart är här, är det jättebra att förvara sina ägodelar i varmförråd. Men vad innebär egentligen ett uppvärmt förråd?

Varför är uppvärmda förråd bra?

Kortfattat: Varmförråd betyder att temperaturen inte sjunker under noll grader, i samband med att temperaturen ute sjunker.

Varför är varmförråd bra?

Varmförråd är lämpliga för förvaring av möbler och annat bohag. Antika möbler, målningar, färg och elektronik tål oftast inte att förvaras i utrymmen med stora temperaturförändringar eller frystemperaturer. Detta kan leda till stora skador eller i värsta fall att sakerna förstörs. I varmförråd utsätts inte dina ägodelar för obehagliga temperaturer som kan förekomma i icke isolerade förråd. Dessutom är det nog behagligare att besöka ett uppvärmt förråd när det är kallt ute.

Relaterat: Så här bör du förvara under vintern.

Finns det andra förvaringslösningar?

Det finns även så kallade kallförråd. Dessa är oftast förrådscontainers som står utomhus, men det kan även vara förråd inomhus som inte är isolerade. Denna typ av förvaring är också lämplig för förvaring av möbler och bohag, men inte för föremål som inte tål temperatursvängningar. Hos oss är alla våra anläggningar uppvärmda. Behöver du ett uppvärmt förråd?

Hitta din närmaste anläggning och hyr ett varmförråd:
Hyr förråd.

Kontakta oss

Hittar du inte svar på din fråga eller behöver du hjälp med att hyra förråd? Kontakta gärna vår kundservice eller ring oss på: 0200 22 50 70 så hjälper vi dig.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

När du ska flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det finns många viktiga saker att tänka på och överväga när du flyttar ut. Vi hjälper dig att komma ihåg dem!

Flytta i Stockholm

Flytta i Stockholm

Ska du flytta i eller till Stockholm? Vare sig du flyttar till Stockholm eller flyttar i Stockholm så kan tipsen vara hjälpsamma.

Organisera garderob

Organisera din garderob

Är det den tiden på året då ylletröjorna ska bytas ut mot sommarkläderna eller tvärtom? Är det den tiden på året då du behöver plats med både och? Organisera garderoben med dessa enkla tips.

fixa innan flytten

Det här måste du komma ihåg att göra innan du flyttar

Att flytta kan vara ganska stressigt, och det finns mycket att komma ihåg. Därför har vi samlat våra bästa tips du kan följa för att inte stressa under flytten.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA