|

Vad gör du med allt du ärvt?

Vi samlar på oss en del saker genom åren som går. Speciellt ägodelar med sentimentalt värde blir svårt att göra sig av med. Läs vidare hur du hanterar det!

Det finns två alternativ och det är att rensa eller att spara. Men det är inte alltid så enkelt när ägodelarna har ett sentimentalt värde. Så hur rensar man enklast?

Hur rensa bland arvet?

Sätt allt i en hög så du kan jämföra sakerna och se ifall du har dubbletter. Det kan vara så att du kanske har ärvt något som du redan äger, då kanske du kan göra dig bort med en av sakerna, förslagsvis det utan ett sentimentalt värde.

Kolla om någon annan släkting har användning av det. Du kanske har en släkting som ska flytta ut för första gången och skulle tycka att det är jättekul att få ärva porslin, möbler eller annat i stället för att köpa nytt. Bra för miljön och plånboken!

Hur spara arvet?

Vi pratar mycket om att rensa, men vissa av oss är för bra på att rensa och behöver lära oss att i stället spara. Att bli en minimalist passar inte allas behov och livsstil och då är det inte bara att göra sig av med det som du faktiskt behöver eller har glädje av.

Du kanske planerar att använda det i en senare fas i livet? Just nu kanske du exempelvis bor för litet men planerar att bo stort och återanvända det stora köksbordet med 6 stolar.

Hyr ett förråd

Har du inte plats hemma för att spara eller förvara alla saker kan ett förråd vara ett alternativ för dig. Hos City Self-Storage kan du hitta ett förråd som passar dina behov och ändras behoven, ja då är det bara att byta förråd utan extra kostnad!

Ett sätt att hitta ett förråd som passar just dig är att kika på vår storleksberäknare.

Du kan dessutom hyra ett tillfälligt förråd för att i lugn och ro kunna gå igenom sakerna.

Hitta ett förråd nära dig!

Har en närstående gått bort?

Har en närstående gått bort? Vi förstår att det är en sorgen och stressig tid. För att förhoppningsvis underlätta kan du kolla våra blogginlägg om vad du ska göra med ett dödsbo:

Har du ”ärvt” ett förråd?

Hyrde personen ett förråd hos oss på City Self-Storage? Kontakta då anläggningen för att upplysa om det så löser vi det tillsammans.

Kontakta vår kundservice.

Kontakta oss

Lycka till och hör av dig till en av våra butiker om du har några funderingar eller behöver personlig rådgivning, vi hjälper dig gärna!

Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Lycka till med flytten!

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.