Vilka är dina nyårslöften?

Snart börjar ett nytt år, och den stora frågan är: har du några nyårslöften? Har du ännu inte funderat kring det, kan du få några förslag av oss!

Vilka är dina nyårslöften

Åk iväg på din drömresa

Du kanske är en av dem som inte tog ett sabbatsår efter studenten. Du kanske inte åkte på utbytesstudier heller, och du har helt enkelt varit dålig på att prioritera resor, äventyr och liknande erfarenheter. Därför känner du kanske att du har missat något. Det är du inte ensam om, och det finns gott om folk som känner samma sak. Varför då inte göra 2019 till året du tar dig själv på allvar och gör något bara för att du vill det?

Det passar aldrig, och även om du har ansvar hemma kan du alltid finna en lösning. Sluta komma på ursäkter och börja istället att planera din drömresa! Du kan resa iväg en vecka till en plats du alltid velat se, eller resa i ett halvår för att uppleva andra kulturer, få nya intryck och upptäcka saker på ett sätt du inte tidigare gjort.

Rengör hemmet

Är du omringad av röra som irriterat dig ett tag, kan du dra nytta av det nya året och göra upp med röran. Det är onödigt att låta föremål påverka dig negativt. Men det är inte lätt att komma igång. Så hur ska du börja?

  • Börja smått, gör lite varje dag
  • Bestäm när du ska börja och se till att göra det. Du kanske blir motiverad när du väl börjat.
  • När du har börjat, gör det ordentligt. Skapa system som gör det enkelt att hålla det städat.

En sak som är viktigt att komma ihåg är att allt inte bör hända samtidigt. Börja med ett rum i taget och slutför det innan du går vidare, då blir gradvis snyggt och du slipper kaos i alla rum samtidigt.

Träningen

Det kan vara den största klichén när vi pratar om nyårslöften, men det finns säkert en anledning till varför det blivit det. Reflektera över dina vanor, rör du dig tillräckligt i vardagen, eller är det väldigt lätt att skippa den lilla promenaden eller träningspasset? Kom ihåg att träning, även om det är svårt att komma igång och det kan vara tröttsamt, kan ge dig energi. Kanske är det dags att hitta en form av träning passar just dig?

Hur kan du se till att du faktiskt uppfyller löftena?

Sätt realistiska mål, och kom ihåg att du inte är superman. Om du har en lista över nyårslöften, kanske du ska se över dem en extra gång. Vilka nyårslöften är viktiga för dig? Finns det ett du borde fokusera på mer och är det några som kan tas bort? En för lång lista kan resultera i att du inte slutför något.

Du kan också be om hjälp. Sätt nyårslöften tillsammans med någon annan och hjälp varandra att genomföra dem. Saker kan vara enklare om de görs tillsammans med någon.

Ta dig tid att uppleva de små stunderna. Det finns förmodligen ingen som är glad hela tiden, men även små stunder av lycka kan motivera dig till att uppnå mer än dina faktiska mål. (Kanske är ditt nyårslöfte att se över vad som utgör de små men lyckliga stunderna?)

Eller kanske bara ta det nya året som det kommer?

Du kanske inte har några nyårslöften du vill uppfylla? Då är det bara att det nya året lite som det kommer. Det är alltid kul att ha en plan för vad man vill göra och vad man vill uppnå, men ibland är det trevligt att göra det man känner för i stunden, och inte haka upp sig på vad som ”bör göras”.

Om du redan vet att du inte kommer att uppfylla några nyårslöften, och att de bara blir en belastning eller skapar en känsla av misslyckande, är det kanske lika bra att skippa dem. Men glöm inte att utmana dig själv lite under det nya året, för utan utmaningar sker inga förändringar.

Vi finns här

Oavsett vad för nyårslöften du kommer ha, eller om du väljer att inte ha några och ta det nya året som det kommer, finns vi här. Ska du städa hemmet och behöver utrymme för att förvara ägodelar, så det blir snyggt hemma? Eller ska du resa i sex månader och behöver förvaring? Vi har utrymmet du behöver. Hyr du ett förråd hos oss, kan du förvara så länge som du vill och behöver. Dina möbler och tillgångar väntar på dig tills du behöver dem igen.

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp i en situation som dyker upp under det nya året. Vi vill vara där för våra kunder och hjälpa till att hitta lösningar som gör livets olika faser lite enklare.

Gott nytt år från alla oss på City Self- Storage!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA