Arkivlagring

Vi hanterar, lagrar och makulerar dina arkiv

Flexibilitet i förhållande till kundernas behov är ett nyckelord i allt vi gör, vilket också återspeglas i våra arkivlösningar.


Eurobox og City Self-StorageSamling dokument i pärm

Säker lagring

Vi har det utrymme du behöver för arkivering

Många företag har stora mängder dokument som de behöver behålla. Men allt eftersom företaget växer blir den mängd papper som skapas allt svårare att hantera. Register och dokument börjar ta upp en hel del utrymme på kontoret, på en plats där kontorshyrorna kanske är hög. Arkivlagring hos City Self-Storage ger ditt företag en bekväm och säker lösning med hög tillgänglighet. Vi har hjälpt företag med arkivlagring i över 20 år. Vilka dina lagringsbehov är och hur förrådet skall inredas du bestämmer själv, eller i samråd med en av våra professionella förvaringsexperter.

Hos oss ska du inte behöva hyra mer utrymme än vad du kräver just nu, och sedan kan du expandera utrymmet när behov uppstår. Alla våra anläggningar är försäkringsgodkända och erbjuder hög säkerhet. Butiker som ligger i anslutning till våra anläggningar säljer allt annat du kan tänkas behöva till arkivering som lådor och förpackningsmaterial. Vi är en stor och säker aktör med över 20 års erfarenhet av lagring. Hos oss är arkivet säkert minst i 10 år eller mer!

Man öppnar upp lås till förråd

Fördelar

Varför ska du använda oss för att lagra arkivering

  • Förråd som är tempererad
  • 24 timmars videoövervakning med larm
  • Enkel tillgång till förråden, året om mellan 06:00-23:00 varje dag
  • För makulering möjligheter kontakta oss

Läs mer om våra företagslösningar >

Redo att boka förråd?

Boka enkelt online, eller kom in till någon av våra butiker.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA