|

Vi vill upplysa våra kunder att vi just nu byter affärssystem och att detta kan medföra en del förseningar vid fakturautskick. Detta medför en del tekniska problem som vi jobbar intensivt med att lösa.

Södermalm

Förrådsuthyrning nära Södermalm

Är du ute efter hyra magasinering i närheten av Södermalm? Mot södra hållet finns vi i Årsta, sedan i innerstaden har vi 2 anläggningar med lätt tillgänglighet.

Kampanjpris! 25% rabatt i 4 månader på utvalda storlekar

Förvara nära dig

Avstånd till förråden från Södermalm

Ifall planen är att ha nära till söderort så rekommenderas vår anläggning i Västberga, ett stenkast ifrån Årsta pendelstation. Öppettider för anläggningarna är 06:00 – 23:00 varje dag, året om. Säker förvaring med både personlig kod, larm och kameraövervakning. Vasastans anläggning har även en butik med flyttmaterial och flera andra tjänster.

Ifall du vill ha förråd i innerstaden så rekommenderas våra anläggning i Vasastan eller den i Gärdet, anläggningarna är öppna för era behov mellan 06:00 – 23:00 varje dag, året om. Säker förvaring med både personlig kod, larm och kameraövervakning. Dessa anläggningar har även butiker med kunnig personal.

Sök på hemsidan

Bli ringt opp  Vad menas med gratis skåpbil?

  Skaffa en skåpbil på köpet.

  Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
  Kontakta oss om du har några frågor.

  Vad är lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

  Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

  Vad är outlet?

  Outletförråd har lägre priser!

  Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.