|

CSS logo

Förråd Huddinge

Behöver du ett förråd i Huddinge? Se våra anläggningar nedan och gå in i respektive anläggning för mer information om magasinering och priser.

Våra anläggningar i Huddinge

Vårby

Storlekar

0,5-25 m2

Vårby allé 53, 143 30 Vårby

Självbetjäning

Storlekar

0,5-25 m2

Extra förvaring och bohagsmagasinering

Våra anläggningar i Huddinge

City Self- Storage hyr ut säkra förråd i Huddinge. Vårby är en obemannad anläggning. Anläggningen är videoövervakad och larmad dygnet runt och du får dessutom en personlig kod för att ta dig in mellan 06:00-23:00 varje dag, året runt. Välkommen!

Öppettider

Förråd: 06:00-23:00 varje dag, året runt
Kundservice: 08:00-16:00 måndag till torsdag, 08:00-16:00 fredag, 10:00-16:00 lördag, 11:00-15:00 söndag (telefon och e-post)

Telefon kundservice: 0200 22 50 70

Säker förvaring i Huddinge

Några fördelar

Varför välja City Self-Storage Huddinge

Nöjda kunder

Vårt löfte till dig är att leverera en kvalitetsprodukt genom hög kundservice och expertis. Vi lever på nöjda kunder och vill ha dig som kund i centrum för vår verksamhet.

Kort uppsägningstid

Vi erbjuder flexibla hyresperioder. Förråd hyr du månadsvis och avtalet måste sägas upp innan den femtonde i den månaden du vill flytta ut.

Klimatkontroll

Förråden håller en jämn temperatur året runt. Hos oss kan du därför spara de flesta av möblerna och hushållsartiklarna helt säkert.

Säker förvaring

Säkra förråd med lås och ingen insyn. Du får en personlig kod för in- och utpassering. Anläggningen är larmad och videoövervakad

Du kan få detta på City Self-Storage

City Self-Storage hyr ut förvaringsutrymmen till privatpersoner och företag som behöver en flexibel och säker förvaringslösning. Våra lokaler är rena och säkrade med personlig tillgångskontroll och videoövervakning och det finns möjlighet att hyra förråd i många olika storlekar. Du använder ett säkerhetsklassat hänglås för att låsa ditt förråd, och det är bara du som har tillgång till det. Vi har både bemannade avdelningar och obemannade, självbetjäningsavdelningar. Bemannade avdelningar har även en tillhörande butik där du kan köpa flyttmaterial av hög kvalitet. Våra lagerexperter hjälper dig gärna om du har frågor om förvaring eller våra anläggningar.

Reservation

Få ett icke bindande erbjudande

Sök på hemsidan

Bli ringt opp  Vad menas med gratis skåpbil?

  Skaffa en skåpbil på köpet.

  Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
  Kontakta oss om du har några frågor.

  Vad är lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

  Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

  Vad är outlet?

  Outletförråd har lägre priser!

  Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.