Chat with us, powered by LiveChat

Hur fungerar det?

Enkel tillgång till ditt förråd

City Self-Storage erbjuder säkra och flexibla förvaringslösningar för privatpersoner och företag. När du hyr hos oss får du ett tempererat förråd som är rent, torrt och utan insyn.

City Self-Storage erbjuder säkra och flexibla förvaringslösningar för privatpersoner och företag. När du hyr hos oss får du ett tempererat förråd som är rent, torrt och utan insyn.

Se vår video

Följ med på en guidad tur

360-graders bilder

Ta en virtuell rundtur

Butiken

Kom in för en visning, helt utan bindningskrav

Om du vill komma på en visning innan du bokar ditt förråd är du naturligtvis välkommen in! Du kan nå oss för att boka tid genom våran chatt,  ringa 0200 22 50 70 eller komma in på en drop-in visning – det är helt upp till dig.

Hitta rätt storlek för dig

Våra anläggningar är centralt belägna i Stockholmsområdet, med enkel åtkomst från huvudvägarna. Lastning och lossning sker i en lastzon där vi även har vagnar som är fria för användning.

Butik med extratjänster

Våra lager är öppna 06-23 varje dag – året runt. Vid akuta händelser utanför kontorstid kan du kontakta oss på vår jourtelefon. Dom flesta anläggningar är även bemannade med personal och en butik där du kan köpa flyttmaterial.

Butik >

Förråd kartonger och pirra
Man öppnar upp lås till förråd

Boka på nätet

Boka enkelt online och få tillgång inom några minuter

Vi har sammanställt ett urval av populära förrådsstorlekar som är tillgängliga för bokning via vår hemsida. Vår webbsida syftar helt till självbetjäning, och du kan få tillgång till förrådet inom några minuter. Vi behandlar order fortlöpande under våra butikers öppettider.

Se öppettiderna >

Storleksberäknare

Ofta behöver du mindre utrymme än vad du tror. Vi har skapat en storleksberäknare som guidar dig till rätt förrådsstorlek. Det finns även möjlighet att skicka bilder till oss på dina saker, så att vi kan ge dig en uppskattning av hur mycket utrymme du behöver.

Lagerexperter på telefon och chat

Våra anläggningar är öppna 06-23 varje dag – året runt. Vid akuta händelser utanför kontorstid kan du kontakta oss på vår jourtelefon.

Välj din närmaste anläggning

Vi har 6 anläggningar i Stockholm

Kom igång med förvaringen nu

Sök upp din närmaste anläggning eller boka online