Chat with us, powered by LiveChat

Företagsförråd

Mer utrymme för ditt företag

Expandera och effektivisera din verksamhet med utrymme hos City Self-Storage. Hyr ett lager på månadsbasis, flexibelt och enkelt.

Expandera och effektivisera din verksamhet med utrymme hos City Self-Storage. Hyr ett lager på månadsbasis, flexibelt och enkelt.

Konsult Hantverkare Varulager Arkivlagring

Några fördelar

Lösningar anpassade för företag

Godsmottagning

Godsmottagning

Vi erbjuder godsmottagning hos flera av våra anläggningar. Nu slipper du tänka på att du måste möta upp budet för att få varorna.

Kort uppsägningstid

Kort uppsägningstid

Vi erbjuder flexibla hyresperioder. Förråd hyr du månadsvis och avtalet måste sägas upp innan den femtonde i den månaden du vill flytta ut.

Flexibel lagring

Flexibel lagring

Hos oss kan du byta storlek när som helst under hyresperioden, upp- eller nedgradera efter dina nuvarande lagringsbehov.

Tillgänglighet

Förråd för försäljningskonsult

Behöver du utrymme för affischer, flygblad, prover och annat material du använder i reklam- och marknadsföringssyfte. Vi har 5 city anläggningar i Stockholm med ett enormt utbud av olika förrådsstorlekar till uthyrning. Butiken är öppen från morgon till kväll, och era säljare har fri tillgång till förrådet med sin personliga kod. Alla våra kontor är belägna centralt eller vid viktiga trafikplatser och har tillgång med fri parkering. Och om du inte har möjlighet till lagerhantering, prenumerera på tjänsten lagerhotell. Här kan du välja ett av våra färdiga servicepaket eller skräddarsy ett efter dina behov. Det enklaste servicepaketet innebär att vi tar emot dina varor när de anländer och meddelar dig via SMS.

Läs om våra lagringstjänster >

Man använder laptop och mobil med kaffe
Illustration hantverksmaterial yxa stövlar handskar spadar

Flexibilitet

Lager for hantverkaren

Behöver du lagerutrymme för verktyg och annan utrustning? Har ditt företag behov av ett tillgängligt lager för förbrukningsvaror eller överskottsmaterial? City Self-Storage erbjuder flexibla förvaringslösningar för stora och små hantverksföretag i Stockholm. Våra kunder har alla olika behov, och vi hyr ut lagerlokaler från en månad till flera år – beroende på dina önskemål. Det finns inga långfristiga arrenden att oroa sig för – inga bankgarantier eller depositioner krävs. Som hyresgäst har du tillgång 06-23 varje dag, året runt. Det finns gratis parkeringsplatser på alla våra anläggningar och vi har stora lastzoner. Du behöver alltså inte oroa dig över att inte få tillgång till ditt förråd vid de tider som du behöver.

Kontakta vår storkundsansvarig för mer information >

Logistik

Varulager eller -hotell?

Vi har lager för dig som inte vill binda kapital i långsiktiga lagringsavgifter, och som tycker att det är en logistisk mardröm att lagra varorna hemma.

Här kan du få dina varor levererade på pallar som du sedan kan rulla rakt in i ditt eget förråd. Förrådshyran löper från månad till månad, och du kan upp- eller nedgradera storleken efter dina nuvarande lagringsbehov när som helst under hyresperioden,.

Alla vår förråd är torra, rena och håller en stabil temperatur. Vi lånar även ut vagnar för enkel in- och urlastning.

Du kan välja om du vill ha en självbetjäningslösning, eller dra fördel av vår godsmottagning. Om du väljer godsmottagning så kan vi ta emot leveranser när de anländer, avisera dig och ställa in dem i ditt förråd. Du kan läsa mer om våra förrådslösningar i Lagerhotell. Här erbjuder vi tjänster som är tänkta att ge dig frihet genom att ta emot hjälp från ett par extra händer, antingen på permanent basis eller i de fall där det inte finns tillräckligt med tid.

Pall med emballage bland förråden
Upphängda hantverksredskap i ett förråd på en anläggning

Förråd i Stockholm

Flexibla lagringslösningar för företag

City Self-Storage erbjuder säkra och flexibla förvaringslösningar till företag i Stockholm. Bland våra kunder finns allt från enmansföretag till stora internationella företag. Vi kan alltså hjälpa dig oavsett lagringsbehov.

När du hyr hos oss kommer du att få ett förråd rum som är rent, torrt och utan insyn. Förråden finns i storlekar från 1m2 till 50m2, och du väljer hur stort utrymme du vill ha och hur länge du vill hyra. Du är också fri att byta mellan våra olika storlekar om dina lagringsbehov ändras under din vistelse hos oss.

Du har tillträde till förrådet mellan 06:00-23:0:0, 7 dagar i veckan, och butiken är bemannad sex dagar i veckan. Vi tillämpar självbetjäning till alla förråd, men om du vill att vi ska ta emot leveranser, ställa dem i förrådet och avisera dig så kan du teckna ett avtal om godsmottagning. Detta och andra lagertjänster kan du börja prenumerera på om behov skulle uppstå.

Arkivlagring

Prisvärd lagring av redovisning och dokument

Arkiveringspliktigt material måste lagras på ett ordnat vis och hållas skyddat mot förstörelse, förlust och stöld. Våra lagringslösningar uppfyller alla dessa krav. Varför låta redovisningen lagras på kontoret i flera år när det ändå är så pass sällan du behöver komma åt? Genom att välja City Self-Storage att lagra ditt bokföringsmaterial kommer du ha enkel tillgång till dokumentationen om du skulle behöva ta fram bilagor etc,. Samtidigt slipper materialet stå i vägen till kontoret, och ta upp värdefulla kvadratmeter kontorsyta.

Läs mer om våre lösninger for arkivlagring >

Förrådsrum med hyllplan där emballage finns

Succehistorier

Se hur våra företagskunder lyckas

Vitamin Well
Vitamin Well

Lagret har blivit den sociala knytpunkten för säljarna på dryckesföretaget

Haugen-Gruppen
Haugen-Gruppen

Flexibel lagring för säljare i farten med behov av enkel tillgång.

Uni-Tools
Uni-Tools

Uni Tools företagsgrundare förvarar verktyg och utrustning enkelt på City Self-Storage.

Redo att boka förråd?

Boka enkelt online, eller kom in till någon av våra butiker.