Chat with us, powered by LiveChat

Förråd för privatpersoner

Privat förvaring i Stockholm

Våra förråd är perfekta för personer som behöver en säker och tillgänglig förvaring för sina tillhörigheter.

Våra förråd är perfekta för personer som behöver en säker och tillgänglig förvaring för sina tillhörigheter.

Några fördelar

Vi är experter på förråd för möbler

Nöjda kunder

Nöjda kunder

Vårt löfte till dig är att leverera en kvalitetsprodukt genom hög kundservice och expertis. Vi lever på nöjda kunder och vill ha dig som kund i centrum för vår verksamhet.

Kort uppsägningstid

Kort uppsägningstid

Vi erbjuder flexibla hyresperioder. Förråd hyr du månadsvis och avtalet måste sägas upp innan den femtonde, den månad du vill flytta ut.

Klimatkontroll

Klimatkontroll

Förråden håller en jämn temperatur året runt. Hos oss kan du därför spara de flesta av möblerna och hushållsartiklarna helt säkert.

Håller du på att flytta?

Vi gör flytten enklare

När du flyttar, är det ofta en övergångsperiod där du behöver ett tillfälligt förvaringsutrymme i samband med att du väntar på din nya bostad. Då kan du enkelt hyra ett förråd hos oss. Våra experter är tillgängliga för att hjälpa dig till en så stressfri flytt som möjligt, oavsett om du ska flytta från ett helt hus eller bara ett litet studentrum . Vi har ett enormt utbud av förråd, så vi bör alltid kunna erbjuda en storlek som passar dina behov.

Eftersom alla våra anläggningar är centralt belägna och vi har öppettider 06-23 varje dag, bör det vara lätt för dig eller din flyttfirma att ta grejer in eller ut ur förrådet. Förutom förråden, har vi också flera tilläggstjänster som gör din vistelse hos oss enklare. Hos oss kan du till exempel hyra en pirra, kontakta flyttfirmor och köpa flyttmaterial.

Läs mer om flyttförvaring >

Man öppnar upp lås till förråd
Man justerar flyttlådor i förråd

En förlängning av ditt hem

mer utrymme hemma

Förändringar i våra liv kan skapa ett behov av mer utrymme, till exempel att man gifter sig eller att man skaffar barn. Med allt mindre lägenhet så kan de vara en bra lösning att hyra ett extra förråd. Fler och fler människor väljer City Self-Storage som en extern förvaringsplats. Vi har förråd i en mängd olika storlekar, allt från 1 kvadratmeter till och uppåt mot 150 kvadratmeter. Hos oss kan du även köpa garderob kartonger och skapa en egen klädkammare eller varför inte plats för din egen sportutrustning? Med tillgång 06-23 varje dag med centrala lägen så kan du smidigt ha tillgång till dina tillhörigheter. Samtidigt kan du även känna säkerheten att det blir skyddat då vi använder oss av övervakningskameror och larm, vilket troligtvis inte finns i källarförråden i flerbostadshus. Kom igång med förvaring hos oss redan idag och se hur enkelt det kan vara.

Läs om hur det fungerar >

Smart förvaring

Ska du renovera ditt hem?

Renoverar ni och vill tömma lägenheten för att skydda möblerna från damm, stänk, etc.? Hos oss kan du hyra både lageryta och ytterligare tjänster såsom pirra och bärsele. Lagringsutrymmet kan hyras från en vecka upp till så länge du behöver det.

Att hyra förråd i samband med renovering blir allt populärare, och vi har lager storlekar för att passa de flesta behov, oavsett om du bara vill rensa upp ett litet badrum eller en hel lägenhet. Att magasineras saker hos oss kan spara mycket tid, att sedan flytta möbler runt i lägenheten kan orsaka en hel del extra arbete. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och vet hur renoveringar kan göras enklare med ett externt förvaringsutrymme.

Skåpbil med öppna bakluckor utomhus

Förråd för olika behov

Hyr ett förråd från en vecka upp till flera år

Visning av bostad
Visning av bostad

Läs om hur du kan göra fastigheten klar för visning på ett enklare sätt med hjälp av City Self-Storage.

Förråd när du ska flytta
Förråd när du ska flytta

Hyr ett förråd hos oss i samband med flytten. Vi har flexibla avtalsvillkor.

Förråd för studenter
Förråd för studenter

Vi har små förråd som är perfekta för studenter. Dessutom har vi 20% studentrabatt.

Se våra anläggningar i Sverige

Vi har 6 anläggningar i Stockholm