Kundberättelse: Andra Farhad, "Börshajen"

Förråd blev bästa lösningen för Börshajen


Mitt i en flytt och ett stort renoveringsprojekt insåg Andra snabbt att hon behövde en, vad hon trodde kortsiktig förvaringslösning. För henne blev bästa lösningen att förvara i ett förråd.


Eurobox og City Self-StorageAndra-Farhad

Inledning

Om Andra Farhad, "Börshajen"

Andra Farhad är en entreprenör som pratar sparande och investering. Du hittar henne på Instagram under namnet “Börshajen”, i hennes podcast “Börshajepodden” och i TV4. Hon har även precis skrivit en bok “Haja börsen” som är en lättläst guide för den som vill börja spara på börsen men inte vet hur de ska göra. Hennes mål är att “få hela Sverige att bli bättre på att spara”.

Vad göra med alla ägodelar?

Varför var ett förråd bästa lösningen för Andra?


Det var ett stort glapp tidsmässigt mellan ut- och inflytt, dessutom renoverade Andra sitt nya hem och det tog längre tid än hon hade räknat med.

Det ledde till att hon inte visste vad hon skulle göra av med sina saker och samtidigt som hon flyttade och renoverade, var hon mitt i att skriva en bok. Med lite research så fann Andra City Self-Storage.

Andra förvarade sina ägodelar i Vasastans anläggning som ligger centralt, intill E4:an och vid pendeltågsstationen Odenplan.

Se var mer City Self-Storage finns.

Köksrenovering
CityVasa

Hitta rätt förråd

Personlig service


Våra förrådsexperter visade henne ett förråd på 8 kvadratmeter, vilket hon inte alls trodde skulle räcka för alla hennes saker från en lägenhet på 77 kvadratmeter.

Men som vi alltid säger så får du plats med mer än du tror. Vi rekommenderar därför alltid att ta en titt på vår storleksberäknare.

Det som lämnade ett positivt intryck på Andra var personalen som hjälpte henne att handla flyttmaterial och välja förråd.

Andra Farhad, "Börshajen"
Kund hos City Self-Storage Vasastan

Det var skönt att slippa oroa sig för sina prylar, de var i säkert förvar, nära hem och centralt. Det funkade super smidigt! 

Samarbetspartners

Flytthjälp


För att underlätta flyttprocessen så tog Andra även hjälp av Städjätten som packade ner hela hennes hem. Hon tyckte det var 

Se våra samarbetspartners.

Förråd

Andra Farhad, "Börshajen"
Kund hos City Self-Storage Vasastan

Flytten gick smidigt de hjälpte till att flytta in  i förrådet och ut ur förrådet.

Se våra 6 anläggningar i Sverige

Vi har 6 anläggningar i Stockholm

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA