|

CSS logo

Köpvillkor

Köpvillkor för City Self-Storage

Du som handlar hos City Self- Storage omfattas av konsumentköplagen och konsumenttjänstlagen. Konsumenten skall vara myndig eller inneha målsmans godkännande för att ingå i avtal med oss.

1. Priser och frakt

Aktuella priser på flyttmaterial lämnas på cityselfstorage.se som uppdateras i realtid. Priserna anges i SEK och inkluderar moms. Förrådshyror anges utan moms då hyra av förråd är momsbefriad för både privat och företagskunder. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Eventuell fraktkostnad anges i kassan. Dessa varierar beroende på vilka produkter ordern består av.

2. Hemleverans av flyttmaterial

När orderbekräftelsen når City Self-Storage sänds ordern via ett externt transportbolag som levererar varorna nästa vardag mellan ca 8-17. Är man inte hemma och kan ta emot varorna, ställs dessa utanför dörren. Portkod eller dyl. ska lämnas vid beställningen.

3. Ångerrätt och retur

Vid bokning av ett förråd via cityselfstorage.se har du rätt att ångra dig, oavsett om du enbart gjort en reservation eller betalat första månadshyran. Om man ångrat sin bokning/beställning skall detta meddelas via telefon, e-post eller besök i den aktuella butiken inom 14 dagar.

4. Öppet köp

City Self-Storage lämnar öppet köp på flyttmaterial i 14 dagar mot att produkterna återlämnas i obruten förpackning. Glöm inte att ta med dig kvittot.

5. Beställning

När du har genomfört en bokning/beställning via cityselfstorage.se sänder våra system automatiskt ut en orderbekräftelse till din e-post. Läs noga igenom orderbekräftelsen när du mottagit den, och undersök om orderbekräftelsen överensstämmer med beställningen.

6. Orderbekräftelse

I din orderbekräftelse kommer du att se hela din beställning och bokning. Personal från City Self-Storage  kommer att kontakta dig för övriga detaljer innan man besöker anläggningen för att kunna skriva på avtalet samt få tillgång till förrådet. Detta gäller även om man har beställt flyttmaterial som ska levereras till sin hemadress, för att få bekräftelse om att bokningen är genomförd på korrekt sätt.

7. Priser & moms

Samtliga priser är inklusive lagstadgad moms när man beställer flyttmaterial. För hyra av förråd är produkterna momsbefriade både för privat och företagskunder.

8. Reklamation

Du bör undersöka alla varor noggrant vid mottagandet för att förvissa dig om att de är felfria och att det är rätt antal produkter som var beställt. Meddela oss snarast efter mottagandet av dina beställda produkter om något inte stämmer. Detta görs enklast via telefon eller e-post.

9. Tvist

Som konsument kan du vid en eventuell tvist hänvisa denna till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). City Self-Storage har som policy att följa ARN:s rekommendationer. Du kan kontakta ARN antingen via deras hemsida www.arn.se eller på adress: Allmänna Reklamationsnämnden Box 174 101 23 Stockholm Vi påminner dock om att du via cityselfstorage.se endast kan beställa varor till adresser inom Stockholmsområdet med omnejd samt endast betala med kort via hemsidan eller i våra butiker.

Priser på förråd

Kontakta gärna oss för att få reda på mer

Vi är förråd i olika storlekar, från 0,5 till 150 m2. Hitta den storlek du behöver och se våra priser på nätet.

Vi finns här för att hjälpa dig

Våra förvaringsexperter är alltid redo att hjälpa dig. De flesta av våra anläggningar är bemannade för att du ska kunna få personlig hjälp på plats. Vi finns också tillgängliga på telefon. Tveka inte att kontakta oss.

Tlf: 0200 22 50 70

Tycker du att det är lättare att chatta? Vi hjälper dig gärna via vår chattfunktion. Klicka på knappen längst ned till höger för att öppna chatten.

Redo att boka förråd?

Beställ enkelt online, eller kom in till en av våra butiker

Sök på hemsidan

Bli ringt opp  Vad menas med gratis skåpbil?

  Skaffa en skåpbil på köpet.

  Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
  Kontakta oss om du har några frågor.

  Vad är lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

  Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

  Vad är outlet?

  Outletförråd har lägre priser!

  Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.