Skip to content

Uthyrning av bärselar för en säker flytt

Uthyrning av bärselar för en säker flytt

Vi har bärselar till uthyrning för dem som behöver. Kontakta någon av våra 6 anläggningar i Stockholm för att boka en redan idag. Kontakta din närmaste anläggning >

Undvik skador genom att använda våra bärselar

Bärselar är ovärderliga när du behöver flytta tunga och otympliga objekt. Med hjälp av bärremmarna får du avlastning för armarna och lyfter istället med större muskelgrupper som axlar och ben. Med armarna fria, kan du nu styra och manövrera föremålen på ett sätt som annars skulle vara besvärligt. Hyr bärselar av hög kvalitet hos oss när du ska flytta eller möblera om.

UTHYRNING

Priserna för uthyrning av bärselar

Bärselar är populära att hyra och vi rekommenderar dig att kontakta din lokala City Self-Storage för att reservera ett par till flyttdagen.

  • 1 dag (under kontorstid): 99 kr
  • 1 dygn: 199 kr
  • Helg: 299 kr
  • 1 vecka: 599 kr

Ta kontakt för att boka bärselar >

Tjänster för enklare flytt och lagring

två män bär soffa upp för trappor

Transport till lageret

Vi erbjuder flytt- och transporthjälp genom våra samarbetspartners, och kan hjälpa dig både om du bara behöver bärhjälp, eller hjälp med en större flytt.

Kontakta oss i dag för mer information >

Kvinna tar ut gods från hyllplan i förråd

Godsmottagning

När du hyr förråd hos City Self-Storage har du möjlighet att teckna ett tilläggsavtal på Godsmottagning och utleverans. Det betyder att vi tar emot varor som ska till ditt förråd eller skickas ifrån ditt förråd. Bokning av bud gör du som kund själv.

Par som är behov av pirra som ler

Uthyrning av pirror för en säker flytt

Bär inte i onödan, rulla de tunga sakerna på en pirra istället!. Kontakta någon av våra 6 anläggningar i Stockholm för att boka en redan idag.

Kontakta din närmaste anläggning >

Lagertjänster

Tjänster för enklare flytt och lagring

*
*