Chat with us, powered by LiveChat

Vad behöver du göra en månad innan du ska flytta?

Det är en månad kvar innan du flyttar, och du känner att flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och sippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du flyttar.

Göra en månad innan du skal flytta

Säg upp/ändra abonnemangen

Oftast är det en månads uppsägningstid på abonnemang. Ska du inte fortsätta prenumerera när du flyttar, är det bra att veta när du bör säga upp det för att undvika onödiga kostnader. Säg upp eller överför det till den nya adressen, eller överlåt det till dem som ska ta över nuvarande bostaden.

Börja sälja/ge bort/kasta

Det är både tidskrävande och onödigt att ta med möbler, kläder och saker du inte önskar ha med i nya hemmet. Det kan ta lite tid att gå igenom och sälja allt, därför är det en bra idé att börja göra det innan du börjar packa.

Börja packa

När borde du börja packa ned allt? Det kan ta lång tid att packa ned ett helt hem. Det är därför en bra idé att tidigt börja packa ned saker du inte kommer använda förrän du flyttat in i den nya lägenheten. Ju mer du får gjort i början, desto mindre har du att göra när det börjar koka.

Kolla upp försäkringen

Har du hemförsäkring eller annat där adressen eller annan information behöver uppdateras? Se då till att göra det i god tid.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993 och har idag anläggningar i Norge, Sverige och Danmark. Med lång erfarenhet av uthyrning med förråd så är vi alltid ute efter att hitta dom bästa lösningar för våra kunder, både privata och företagskunder. I våra butiker hittar du vår kunniga personal, flyttmaterial samt uthyrning av utrustning och övriga tjänster som är relaterade till flytt och förvaring.

CSS är ett företag i Self Storage Group ASA.

Vad gör du med möblerna när barnen flyttar hemifrånGöra två veckor innan du skal flytta