Chat with us, powered by LiveChat

Vad behöver du göra två veckor innan du ska flytta?

När det är två veckor kvar, är det dags att få fart på saker och ting, så du inte behöver oroa dig över det onödiga precis innan flytten. Gör klart det som går redan nu.

Göra två veckor innan du skal flytta

Ordna flytthjälp

Ifall du ännu inte gjort det, är det dags att ordna flytthjälp. Hur ordnar du flytthjälp? Jo, det finns flera sätt att göra det på. Exempelvis kan du be om hjälp från vänner, familj eller anställa en flyttfirma.

Transport

Se till att lösa transport- frågan i god tid, så inte allt blir uppbokat. Börja leta efter flyttbil, släpvagn och flyttfirmor i tid. Vi på City Self- Storage hjälper dig gärna att hitta alternativet som passar dig. Kolla med din närmsta anläggning ifall de har företag de rekommenderar. Glöm heller inte att du har rätt till RUT- avdrag när du anlitar en flyttfirma.

Hyr förråd

Ifall du behöver förvaring under flytten, rekommenderar vi att du reserverar ett förråd i förväg, så att du är säker att storleken du behöver inte är uppbokad. På våra bemannade anläggningar får du personlig hjälp med att hyra rätt förråd.

Har du ordnat packmaterial?

Ifall du ännu inte gjort det, är det dags. Det tar tid att packa ned allt, och det är dessutom bra att ha något att packa ned det i. I våra butiker finner du det flyttmaterial du behöver. Dessutom erbjuder vi bärselar du kan hyra.

Slutstädning

Ska du städa själv eller ska du anlita en städfirma? Kanske behöver du extrahjälp från vänner och familj? Kom ihåg att du även har rätt till RUT- avdrag när du anlitar en städfirma.

Ändra folkbokföringsadress

När du ska adressändra, gör du en flyttanmälan hos Skatteverket. För att nya adressen ska gälla från dagen du flyttar in, är det bra att göra en flyttanmälan i god tid. Anmäler du senare än en vecka efter flytten, gäller inte din nya adress förrän anmälan kommit in. För enkelhetens skull, kan det vara bra att ändra det som går till digital post. Då slipper du oroa dig för att viktiga fakturor inte kommer fram.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993 och har idag anläggningar i Norge, Sverige och Danmark. Med lång erfarenhet av uthyrning med förråd så är vi alltid ute efter att hitta dom bästa lösningar för våra kunder, både privata och företagskunder. I våra butiker hittar du vår kunniga personal, flyttmaterial samt uthyrning av utrustning och övriga tjänster som är relaterade till flytt och förvaring.

CSS är ett företag i Self Storage Group ASA.

Göra en månad innan du skal flyttaGöra veckan innan du skal flytta