Chat with us, powered by LiveChat

Vad behöver du göra veckan innan du ska flytta?

Nu kanske det börjar kännas stressigt, men förhoppningsvis är mycket av det viktiga redan gjort. Innan du är redo för det som inväntar; ett nytt hem, resa eller kanske något annat, finns det fortfarande ett par saker kvar på vår lista att gå igenom.

Göra veckan innan du skal flytta

Packa ner det sista av flyttlasset

Kom ihåg att förbereda en resväska med det du behöver första natten i nya lägenheten. Då slipper du gå igenom hela flyttlasset för att hitta strumpor eller din tandborste. Det är lätt att glömma något, här är därför en lista med saker du kanske behöver. För många bra tips om packning, flyttmaterial mm. kan du även kolla in vår flyttskola här.

Har du allt du behöver inför slutstädningen?

Ifall du ska städa själv, behöver du nog en del utrustning för att det ska bli skinnande rent. Sista dagen innan flytten blir nog hektisk, så det är nog smart att handla det du behöver senast en vecka innan flytten.

Adressändring

Har du gjort en flyttanmälan hos Skatteverket i god tid, gäller den fr.o.m. dagen du flyttar in. Anmäler du senare än en vecka efter flytten, gäller inte din nya adress förrän anmälan kommit in. Du finner mer information om detta på Skatteverkets hemsida.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993 och har idag anläggningar i Norge, Sverige och Danmark. Med lång erfarenhet av uthyrning med förråd så är vi alltid ute efter att hitta dom bästa lösningar för våra kunder, både privata och företagskunder. I våra butiker hittar du vår kunniga personal, flyttmaterial samt uthyrning av utrustning och övriga tjänster som är relaterade till flytt och förvaring.

CSS är ett företag i Self Storage Group ASA.

Göra två veckor innan du skal flyttaGöra dagen innan du flyttar