Chat with us, powered by LiveChat

Du behöver inte lyfta ett finger under flytten

De flesta av oss letar efter det enklaste sättet att flytta. Vår partner i Norge, HMH Home Management, har lösningen för alla som vill ge ifrån sig nyckeln, låta någon annan göra jobbet, och sedan bara låsa upp sitt nya hem.

behöver inte lyfta ett finger under flytten

– Ge ifrån dig allt ansvar. Välj en och samma leverantör som kan: packa flyttlådorna, transportera till förråd eller annan förvaring, packa upp och eventuellt andra saker som behöver göras.

Om allt förberetts väl, kommer du kunna luta dig tillbaka och koppla av under den faktiska flytten. Om du väljer att följa det här tipset, finns det saker du kan göra för att känna dig tryff på jobbet som görs.

  • Gå igenom avtalet med leverantören du väljer.
  • Gå till en säker och kompetent leverantör som jobbat länge inom branschen.
  • Gör ett tydligt schema
  • Ange en tidsfrist för slutförandet
  • Gör ett tydligt och skriftligt avtal med leverantören

Se till att du får ett skriftligt erbjudande och en bekräftelse på det avtal som har gjorts. När detta är klart kan du lämna ifrån dig nycklarna, och om du vill, resa på semester medan jobbet görs åt dig. Då kan du helt slappna av och vara säker på att jobbet är väl utfört.

City Self Storage och HMH Home Management är en samarbetspartner i Norge. Men kontakta din närmsta City Self- Storage anläggning för information om flyttfirmor vi rekommenderar.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993 och har idag anläggningar i Norge, Sverige och Danmark. Med lång erfarenhet av uthyrning med förråd så är vi alltid ute efter att hitta dom bästa lösningar för våra kunder, både privata och företagskunder. I våra butiker hittar du vår kunniga personal, flyttmaterial samt uthyrning av utrustning och övriga tjänster som är relaterade till flytt och förvaring.

CSS är ett företag i Self Storage Group ASA.

flyttexperts packtipsAtt göra innan visningen